Eminem confirmă lansarea pe 12 iulie a albumului „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Eminem a confirmat lansarea noului său album, „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce),” pe data de vineri, 12 iulie. Anunțul a fost însoțit de un trailer cinematografic cu tematică horror, care a stârnit interesul fanilor din întreaga lume.

Acesta va fi cel de-al 12-lea album de studio al rapperului din Detroit și vine ca o continuare a albumului „Music to Be Murdered By” din 2020. Eminem a oferit deja o avanpremieră a noului album cu single-ul principal, „Houdini,” pe care l-a interpretat în premieră în cadrul unui concert organizat pentru redeschiderea Michigan Central Station din Detroit.

Pe lângă „Houdini,” Eminem va lansa și un al doilea teaser track intitulat „Tobey,” care îi va avea ca invitați pe Big Sean și BabyTron. Această piesă urmează să fie disponibilă începând de marți, 2 iulie, și este așteptată cu nerăbdare de fanii săi.

Trailerul albumului, cu atmosfera sa întunecată și elementele de horror, sugerează o nouă direcție artistică pentru Eminem, care continuă să inoveze și să surprindă publicul. Titlul albumului, „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce),” indică o posibilă încheiere a unui capitol important din cariera artistului, Slim Shady fiind alter ego-ul său faimos și controversat.

Fanii rapperului sunt entuziasmați de noul material și așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială a albumului. Colaborările cu Big Sean și BabyTron adaugă un plus de interes și diversitate muzicală, promițând un album memorabil.

Cu lansarea acestui nou album, Eminem își consolidează poziția în industria muzicală și își reafirmă talentul și creativitatea. „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)” se anunță a fi un eveniment major în lumea muzicii, aducând în prim-plan atât piese noi, cât și colaborări inedite, toate sub semnătura inconfundabilă a lui Eminem.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Dua Lipa a lansat mult așteptatul album, “Radical Optimism”

Dua Lipa, forța globală a muzicii pop, laureată a trei premii GRAMMY și șapte premii BRIT, a lansat ...

Ioana Ignat își prezintă albumul de debut, omonim, ca o oglindă a sufletului ei

Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate voci din peisajul muzical românesc contemporan, lanseaza ...

Taylor Swift a înregistrat un miliard de stream-uri pentru noul album, în doar o săptămână

Noul album al lui Taylor Swift, intitulat "The Tortured Poets Department", a stabilit un nou record ...