Rihanna și-a lansat propria linie de lenjerie intimă. Noul album mai poate aștepta…

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Rihanna

Sursa foto: Facebook

Rihanna tocmai și-a lansat o linie de lenjerie intimă. Bine, nu e chiar lenjerie intimă, o să vedeți și voi pozele, dar ea așa zice. În cadrul lansării, artista a vorbit și despre noul album despre care este întrebată în comentariile fiecărei postări de pe social media, la fiecare conferință de presă, și cel mai probabil la fiecare întâlnire cu prietenii sau familia.

Din ce a spus ea, se pare că vrea să-și ia timp și să mai experimenteze. Se pare că noile ei piese vor suna total diferit de ce am auzit până acum. „Nu vă veți aștepta să ascultați ceea ce vă pregătesc. Fixați-vă asta în minte”, a declarat Rihanna la începutul lansării propriei game de lenjerie intimă.

 

sursa foto: Kevin Mazur/Getty Images

Se fac 5 ani de când starul pop a lansat albumul „ANTI”. Este al 8-lea din cariera ei și include piese precum “Work,” “Love on the Brain” și “Needed.” Anul trecut a declarat că a început să înregistreze muzică nouă.

„Chiar experimentez. Muzica e ca fashion-ul. Trebuie să poți să cânți. Trebuie să pot să port tot ce vreau. Tratez muzica în același mod. Deci mă distrez destul de mult cu noul album și va fi cu totul diferit”, a adăugat Rihanna.

Artista nu a anunțat încă o dată de lansare pentru noul album, dar se pare că e foarte concentrată pe muzică chiar și în evenimentul pe care l-a pregătit pentru lansarea liniei personale de lenjerie Savage X Fenty. Spectacolul a fost filmat în Los Angeles și aduce în lumina reflectoarelor modele, cântăreți și actori foarte cunoscuți. Nas, Ricky Martin, Jasmine Sullivan, Daddy Yankee și Normani vor susține concerte, iar Adriana Lima, Gigi Hadid, Vanessa Hudgens, Erykah Badu & Alek Wek și Jeremy Pope vor fi și ei prezenți. Evenimentul va puta fi urmărit de vineri, pe Amazon Prime.

Pe Rihanna o poți auzi și la Virgin Radio Romania, iar la Triple Play – cel mai simplu concurs de radio, poți să câștigi sute de euro! Ține cont că la Virgin Radio Romania Breakfast, premiile se dublează!

Sursa foto header: Jordan Strauss/Invision/AP

Articole similare

Rihanna revine ca Director de Creație al FENTY x PUMA

Celebra Rihanna și compania sportivă PUMA au lansat oficial cea mai nouă colecție de produse. Rihann...

Rihanna a născut în secret o fetiță

Interpreta hitului "Umbrella" ar fi devenit a doua oară mămică, după ce și-a luat prin surprindere f...

Rihanna a susținut primul concert după o pauză de 6 ani, la Super Bowl! Artista a anunțat că va fi d...

Rihanna a făcut show total în cea de-a 57-a ediție de Super Bowl. Surpriza serii a fost însă faptul ...