Confidenţialitate

Ye (Kanye West) și-a șters toate pozele de pe Instagram

Celebrități, CoolNews
share

„Ye” a luat-o cu totul de la capăt. Urmăritorii artistului cunoscut anterior drept Kanye West au avut o surpriză luni (29 noiembrie), când Instagram-ul rapperului a fost „curățat” de toate fotografiile. Artistul și-a șters toate pozele de pe platformă.

Nu e clar dacă Ye și-a șters sau pur și simplu arhivat toate postările, dar cei 9,5 milioane de utilizatori care îl urmăresc au fost întâmpinați cu mesajul „No posts yet” pe un fundal alb, pentru a corespunde cu fotografia de profil goală, neagră.

Desigur, Ye a avut întotdeauna o relație ciudată cu rețelele sociale – deși, de obicei, contul său de Twitter este dezactivat și reînviat în mod oarecum regulat. În ultimele zile, rapperul „Praise God” și-a folosit story-urile de pe Instagram pentru a-și continua cererea publică de a se împăca cu soția sa, Kim Kardashian, printr-o rugăciune difuzată public de Ziua Recunoștinței. („Mă tot gândesc în fiecare zi cum să îmi adun familia înapoi”, a spus el în videoclip.)

El a comemorat, de asemenea, moartea lui Virgil Abloh în weekend, împărtășind o reprezentație Sunday Service Choir a celui mai recent hit nr. 1 al lui Adele, „Easy on Me”, dedicat memoriei răposatului său prieten.

Decizia lui Ye de a-și șterge pozele de pe Instagram vine în urma ultimei sale nominalizări la Grammy. În timp ce albumul din 2021 DONDA a fost o adăugat târziu la cursa pentru albumul anului alături de Evermore a rivalei Taylor Swift, rapperul a primit și premii suplimentare pentru cea mai bună performanță de rap melodic (pentru „Hurricane” cu The Weeknd și Lil Baby), cel mai bun cântec rap (pentru „Jail” featuring Jay-Z) și cel mai bun album rap. (El este, de asemenea, listat drept compozitor pentru colegul lui Lil Nas X, nominalizat pentru albumul anului cu MONTERO.)

 

Articole similare

Pharrell Williams a fost numit director artistic al colecției de îmbrăcăminte pentru bărbați Louis V...

Muzicianul american Pharrell Williams a fost numit în funcția de director artistic al colecției de î...

Fanii lui Britney Spears au sunat la poliție după ce artista și-a șters contul de Instagram

Poliția a fost chemată la casa lui Britney Spears după ce artista și-a șters contul de Instagram. ...

Kanye West s-a căsătorit în secret, la două luni după divorțul de Kim Kardashian. Cine este noua lui...

Bianca Censori, designer la compania Yeezy, este femeia cu care, potrivit presei americane și celei ...