Ye (Kanye West) și-a șters toate pozele de pe Instagram

Celebrități, CoolNews
share

„Ye” a luat-o cu totul de la capăt. Urmăritorii artistului cunoscut anterior drept Kanye West au avut o surpriză luni (29 noiembrie), când Instagram-ul rapperului a fost „curățat” de toate fotografiile. Artistul și-a șters toate pozele de pe platformă.

Nu e clar dacă Ye și-a șters sau pur și simplu arhivat toate postările, dar cei 9,5 milioane de utilizatori care îl urmăresc au fost întâmpinați cu mesajul „No posts yet” pe un fundal alb, pentru a corespunde cu fotografia de profil goală, neagră.

Desigur, Ye a avut întotdeauna o relație ciudată cu rețelele sociale – deși, de obicei, contul său de Twitter este dezactivat și reînviat în mod oarecum regulat. În ultimele zile, rapperul „Praise God” și-a folosit story-urile de pe Instagram pentru a-și continua cererea publică de a se împăca cu soția sa, Kim Kardashian, printr-o rugăciune difuzată public de Ziua Recunoștinței. („Mă tot gândesc în fiecare zi cum să îmi adun familia înapoi”, a spus el în videoclip.)

El a comemorat, de asemenea, moartea lui Virgil Abloh în weekend, împărtășind o reprezentație Sunday Service Choir a celui mai recent hit nr. 1 al lui Adele, „Easy on Me”, dedicat memoriei răposatului său prieten.

Decizia lui Ye de a-și șterge pozele de pe Instagram vine în urma ultimei sale nominalizări la Grammy. În timp ce albumul din 2021 DONDA a fost o adăugat târziu la cursa pentru albumul anului alături de Evermore a rivalei Taylor Swift, rapperul a primit și premii suplimentare pentru cea mai bună performanță de rap melodic (pentru „Hurricane” cu The Weeknd și Lil Baby), cel mai bun cântec rap (pentru „Jail” featuring Jay-Z) și cel mai bun album rap. (El este, de asemenea, listat drept compozitor pentru colegul lui Lil Nas X, nominalizat pentru albumul anului cu MONTERO.)

 

Articole similare

[BREAKFAST] Kanye West și „soția” sa, banați pe viață de o companie de bărci din Veneția după ce au ...

Kanye West și „soția” sa, Bianca Censori, au fost banați pe viață de o companie de bărci din Veneția...

[BREAKFAST] Oamenii evită știrile ca să nu se demoralizeze. România, prima în Europa la folosirea Ti...

Peste o treime din populația mondială (36%) evită câteodată sau deseori știrile, arată un raport al ...

Kanye West, acuzat de agresiune. Artistul a fost dat în judecată de o fotografă

O fotografă din SUA a anunţat joi că l-a dat în judecată pe Kanye West pentru agresiune, acuzându-l ...