Kanye West a depus actele pentru a-și schimba oficial numele în ”Ye”

Celebrități
share

Sunt mulți oameni care își doresc să-și schimbe numele pe care l-au primit la naștere. Până la urmă nu i-a întrebat nimeni dacă li se pare un nume potrivit. În aceași situație se află și Kanye West care a decis, probabil, că are un nume prea lung, iar de acum ne roagă să îl strigăm ”Ye”. Și nu, nu e un nou nume de scenă, vorbim de numele oficial din acte!

 

Kanye West este un rapper american în vârstă de 44 ani cu o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari. În 2014 s-a căsătorit cu Kim Kardashian și au împreună 4 copii. Între timp și-a dat seama că nu-i place numele și că se regăsește mai degrabă cu ”Ye”. Autoritățile din California urmează să-l cheme cândva în următoarele 3 luni pentru a oficializa această schimbare.

Kanye deja pare că este chiar puțin complexat de acest aspect. În 2019 a declarat că vrea să-și schimbe numele în ”Christian Genius Billionaire Kanye West” însă nu a finalizat acest aspect.

Poate vă întrebați de unde până unde ”Ye”. În piesa ”Clique” pe care a lansat-o în 2012 împreună cu Jay-Z și Big Sean există versul  „Yeah, I’m talking Ye”. La vremea aceea fanii credeau că este doar un alter ego al artistului însă rapperul a dzmințit și acest zvon pe Twitter: ”Cine sau ce este Kanye West fără ego? Doar Ye.” În 2018 și-a numit noul album, cum altfel? ”Ye”!

Se pare totuși că există un înțeles religios în toată povestea asta. Într-un interviu din 2018, Kanye a declarat: „Cred că „ye” este cel mai des folosit cuvânt din Biblie, iar în Biblie înseamnă „tu”. Deci sunt „tu” , sunt „noi”, suntem „noi”. Am plecat de la Kanye care înseamnă singurul, la pur și simplu Ye – care este o reflexie a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre și tot așa.

Artistul și-a schimbat deja numele pe Twitter și Instagram însă îl puteți găsi deocamdată tot la @Kanyewest, pe ambele platforme.

Partea bună este că nu s-a născut în România. Aici, cel mai probabil, nu ar fi durat doar 3 luni pentru a-și schimba numele și oricum ar fi fost nevoie de extrem de multe documente care pot fi depuse doar în dosar cu șină. În orice caz, dacă „Ye” are nevoie de ajutor în acest proces, cu siguranță îl poate contacta pe Dorian Popa. Artistul și-a adăugat de curând în buletin și numele „Hâț”!

Articole similare

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Kim Kardashian în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Cei doi nu își mai ascund relația...

După divorțul de Kanye West în 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasă în liniște, cu exce...

Kanye West nu va mai candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la alegerile din 2024

Vești mai puțin bune pentru fanii lui Kanye West, sau pentru cei care așteptau să-l vadă pe artist p...