Confidenţialitate

Kanye West și-a dat foc la ultimul party de lansare a albumului „Donda” apoi a reluat-o de nevastă pe Kim Kardashian – VIDEO

Celebrități, Muzică
share

Nici nu știi la ce să te mai aștepți de la Kanye. Sau „Ye” așa cum își dorește să fie strigat artistul, în mod official. Vestea bună a weekend-ului a fost că avem un nou album de la rapper însă știrile au continuat să apară. Bine, din ce în ce mai ciudate. Le facem o recapitulare aici, pe virginradio.ro

Kanye West este unul dintre cei mai ascultați rapperi, dar în același timp și unul dintre cei mai controversați. La 44 de ani are o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari și una dintre cele mai râvnite soții din show-bizul american, Kim Kardashian West.

Și ca să fie sigur că îi va ma fi alături pentru mulți ani, Kanye s-a hotărât să o mai ia odată de nevastă pe Kim. În timpul piesei „No Child Left Behind” Kim Kardsahian a apărut într-o rochie de mireasă Balenciaga Couture și au recreat nunta din 2014.

Pentru că fiecare nuntă are nevoie și de martori, la această „simulare în reluare” au participat și Marilyn Manson și DaBaby, fiecare având mai multe scandaluri la activ. Manson a pierdut contractul cu casa de producție la care era semnat după ce mai multe femei l-au acuzat că le-a abuzat atât fizic, mental, cât și sexual, iar DaBaby a pierdut mai multe festivaluri din cauza homofobiei.

Și acum, momentul care a șocat o lume întreagă: Kanye West și-a dat foc. Stați liniștiți, e bine, a fost doar o cascadorie. Toată faza asta s-a întâmplat la sfârșit când Kanye se afla în fața unei replici a casei sale din copilărie, pentru a simboliza relația cu mama lui, „Donda”, care a și dat numele albumului.

Cred că putem numi această săptămână „Cea mai ciudată săptămână în industria muzicală”. Cine știe ce mai urmează? Ne putem aștepta la orice de la Kanye West. Până la urmă, uite că a reușit să ne facă să scriem despre album. Avem totuși un sfat pentru artist: Kanye, nu te mai juca cu focul. E foarte periculos și ar trebui să rogi un adult să te ajute pe viitor!

Articole similare

Kim Kardashian a angajat un pianist care să-i trezească copiii cu cântece de Crăciun

Acasă la Kim Kardashian, în loc de alarmă sună colindele. Poate e pentru că nu a dat de alarmele de ...

Un studio din Londra îndepărtează gratuit tatuajele cu Kanye West

Un studio de îndepărtare a tatuajelor din Londra oferă eliminarea gratuită a tatuajelor Kanye West, ...

Kanye West: „Îl iubesc pe Hitler”. Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter

Kanye West a fost suspendat de pe Twitter și este acuzat că a „incitat la violență” în urma unor twe...