Confidenţialitate

Justin Bieber pregătește un concert virtual pentru fanii din toată lumea

CoolNews, Muzică, Tech
share

Justin Bieber intră în metaverse! Artistul va cânta piese de albumul Justice într-un concert live pe Wave, o platformă virtuală de divertisment, pe 18 noiembrie. Publicul va putea interacționa cu Justin Bieber care își va controla avatarul digital printr-un costum ce îi captează mișcările. 

Cred foarte mult în Wave și mi se pare că platforma este un nou mod de a interacționa cu fanii”, a declarat Bieber, care a și investit o sumă considerabilă în platformă. ”Sunt fericit că pot folosi această tehnologie pentru a-i aduce pe oameni împreună și pentru a mă putea conecta cu fanii mei din toată lumea. Abia aștept să văd ce părere au despre ce le-am pregătit.

Acest concert vine după mai multe evenimente virtuale ca cele din Fortnite susținute de Ariana Grande sau Travis Scott. CEO-ul Wave, Jarred Kennedy, a declarat că el este fan al concertelor Fortnite dar aplicația lui le dă șansa oamenilor să interacționeze cu artistul în timp real.

Vei putea să interacționezi cu artistul pentru că totul se întâmplă live! Astfel, după ce te-ai conectat pe Wave, fanii au oportunitatea să se arate prin webcam, să-și vadă numele scris pe dansatorii din spectacol, și multe alte astfel de acțiuni. Sunt multe feluri prin care poți interacționa cu artistul în timp real, cu ajutorul unui format despre care noi credem că este foarte special”, a declarat Jarred Kennedy.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi de pe acum pe platforma Wave. Dacă nu mai sunt locuri disponibile, poți să urmărești concertul live pe canalul de YouTube a lui Justin Bieber.

Articole similare

MTV Europe Music Awards - Cine sunt nominalizații?

A venit și acea perioadă din an în care începem să ne uităm pe lista nominalizaților la MTV Europe M...

Justin Bieber a lansat un nou videoclip, un nou album și un nou documentar

Justin Bieber a lansat videoclipul single-ului “Ghost”, albumul “Justice: The Complete Edition” și d...

MSN: Care sunt cei mai detestați artiști

De la pretenții greu de îndeplinit la un comportament greu de suportat, unii artiști pare că și-au c...