Confidenţialitate

Justin Bieber a fost huiduit în timpul unui concert din Canada. Care este motivul [VIDEO]

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Justin Bieber are nenumărați fani, dar se pare că a pierdut câțiva la Montreal săptămâna aceasta. Cântărețul canadian a fost huiduit de spectatori după ce a făcut câteva comentarii disprețuitoare despre echipa de hochei a orașului, Montreal Canadiens.

Bieber – care a declarat frecvent că este fan al echipei Toronto Maple Leafs – s-a trezit cu huiduieli și înjurături din partea mulțimii când a început să vorbească despre echipa sa favorită.

https://twitter.com/marie_sunsets/status/1509029921213100033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1509029921213100033%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Fmusic%2Fmusic-news%2Fjustin-bieber-booed-hockey-fans-canada-1235053228%2F

„Ce ziceți de Leafs, huh?” – a spus Bieber, iar răspunsul din partea publicului nu a întârziat să apară. Toate astea nu l-a descurajat pe Bieber, care a continuat să-și susțină prietenul, jucătorul Leafs, Auston Matthews, și să-l felicite pentru că a marcat recent un gol împotriva celor de la Canadiens. „Auston Matthews chiar face treabă bună aici, la Montreal”, a spus el.

Cum se simte să fiți în playoff sezonul acesta?” a continuat cântărețul în vârstă de 28 de ani. „Poate la anul, poate la anul.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

Justin Bieber și-a amânat toate concertele din America de Nord după ce i-a paralizat jumătate din fa...

Cântăreţul canadian Justin Bieber a decis să îşi amâne toate concertele pe care urma să le susţină î...

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...

O femeie a născut în timpul unui concert al trupei Metallica

Tatuatoarea Joice M. Figueiró era însărcinată în 39 de săptămâni când a decis să participe la un con...