Justin Bieber a fost huiduit în timpul unui concert din Canada. Care este motivul [VIDEO]

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Justin Bieber are nenumărați fani, dar se pare că a pierdut câțiva la Montreal săptămâna aceasta. Cântărețul canadian a fost huiduit de spectatori după ce a făcut câteva comentarii disprețuitoare despre echipa de hochei a orașului, Montreal Canadiens.

Bieber – care a declarat frecvent că este fan al echipei Toronto Maple Leafs – s-a trezit cu huiduieli și înjurături din partea mulțimii când a început să vorbească despre echipa sa favorită.

https://twitter.com/marie_sunsets/status/1509029921213100033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1509029921213100033%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Fmusic%2Fmusic-news%2Fjustin-bieber-booed-hockey-fans-canada-1235053228%2F

„Ce ziceți de Leafs, huh?” – a spus Bieber, iar răspunsul din partea publicului nu a întârziat să apară. Toate astea nu l-a descurajat pe Bieber, care a continuat să-și susțină prietenul, jucătorul Leafs, Auston Matthews, și să-l felicite pentru că a marcat recent un gol împotriva celor de la Canadiens. „Auston Matthews chiar face treabă bună aici, la Montreal”, a spus el.

Cum se simte să fiți în playoff sezonul acesta?” a continuat cântărețul în vârstă de 28 de ani. „Poate la anul, poate la anul.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

Ce să NU faci la un concert: Ghid pentru un comportament respectuos

Participarea la un concert este o experiență plină de energie și emoție, dar pentru a te asigura că ...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...