Justin Bieber a fost huiduit în timpul unui concert din Canada. Care este motivul [VIDEO]

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Justin Bieber are nenumărați fani, dar se pare că a pierdut câțiva la Montreal săptămâna aceasta. Cântărețul canadian a fost huiduit de spectatori după ce a făcut câteva comentarii disprețuitoare despre echipa de hochei a orașului, Montreal Canadiens.

Bieber – care a declarat frecvent că este fan al echipei Toronto Maple Leafs – s-a trezit cu huiduieli și înjurături din partea mulțimii când a început să vorbească despre echipa sa favorită.

https://twitter.com/marie_sunsets/status/1509029921213100033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1509029921213100033%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.billboard.com%2Fmusic%2Fmusic-news%2Fjustin-bieber-booed-hockey-fans-canada-1235053228%2F

„Ce ziceți de Leafs, huh?” – a spus Bieber, iar răspunsul din partea publicului nu a întârziat să apară. Toate astea nu l-a descurajat pe Bieber, care a continuat să-și susțină prietenul, jucătorul Leafs, Auston Matthews, și să-l felicite pentru că a marcat recent un gol împotriva celor de la Canadiens. „Auston Matthews chiar face treabă bună aici, la Montreal”, a spus el.

Cum se simte să fiți în playoff sezonul acesta?” a continuat cântărețul în vârstă de 28 de ani. „Poate la anul, poate la anul.

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

Usher a făcut un super show în pauza de la Super Bowl. Ce invitați surpriză i s-au alăturat pe scenă...

În timpul pauzei Super Bowl de duminică, Usher a oferit un spectacol incendiar. Înainte de a urca pe...

[BREAKFAST] Apare o nouă “țară” pe harta lumii. Teritoriul este de patru ori mai mare decât Franța...

Apare o nouă “țară” pe harta lumii. Canada a cedat un teritoriu imens, acordul fiind semnat joi de p...

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...