Confidenţialitate

Haos la sfințirea Catedralei Neamului – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Duminică a a fost sfințită Catedrala Mântuirii Neamului, eveniment la care au participat aproximativ 30.000 de persoane, unii din București, alții din toate colțurile țării sosiți în Capitală cu 700 de autocare.

A ieșit cu îmbrânceli, cu călcare în picioare și cu gesturi extreme. Peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 9 dintre ele au fost transportate la spital. Oamenilor li s-a făcut rău din cauza așteptării prelungite și a frigului.

Jandarmii care au asigurat ordinea pe timpul slujbei de sfințire au făcut apel în repetate rânduri ca oamenii să stea liniștiți și să nu se mai împingă, însă a fost în zadar.

La un moment dat, un preot din județul Constanța și-a dat foc la haina de pe el, nemulțumit de faptul că i s-a luat dreptul de a sluji după ce a fost implicat într-un accident de mașină, în 2015.

Sfințirea Catedralei Neamului a fost subiectul cel mai discutat ieri pe Internet. Mulți internauți au făcut glume după publicarea unei fotografii în care se observă cum în fața scărilor Catedralei sunt parcate mașinile de lux ale oficialilor bisericii, în timp ce la câțiva pași oamenii sunt ținuți în picioare în frig.

Un alt anunț care a stârnit glume pe Internet a fost cel în care s-a anunțat că ISU a amendat constructorul Catedralei cu 10.000 de lei pentru că s-a trecut la sfințire deși Catedrala nu are aviz de securitate la incendiu.

Captură foto: Trinitas TV

Articole similare

Ce spune GOOGLE ROMANIA despre amenda primită de la CNCD

Conform CNCD, decizia Google Bucureşti de a nu lua nicio măsură şi de a nu informa Google Ireland Li...

CNCD a amendat GOOGLE cu 10.000 de lei pentru că a refuzat să schimbe denumirea catedralei din Bucur...

Conform CNCD, decizia Google Bucureşti de a nu lua nicio măsură şi de a nu informa Google Ireland Li...

Reportaj Recorder.ro: Catedrala Umilirii Neamului

Știm deja faptul că Recorder.ro ne-a obișnuit cu reportaje care să ne trezească diferite stări. De d...