Confidenţialitate

Patriarhul Daniel a lansat „Pictăm Catedrala”, o platformă prin care vrea să strângă fonduri pentru Catedrala Mântuirii Neamului

NEWS
share

Patriarhul Daniel a anunţat, duminică, lansarea unei platforme online, „Pictăm Catedrala”, de sprijin financiar pentru pictarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Suntem contemporani cu o lucrare mare, iar darul nostru este un dar pentru eternitate”, a susține capul Bisericii Ortodoxe Române.

„Este o mare bucurie şi o mare şansă să fim contemporani cu această lucrare sfântă, care va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român, deja de multă vreme cei care ajută la construirea catedralei şi la pictarea ei sunt pomeniţi aici, la Catedrala Patriarhală Istorică, dar şi la noua catedrală, la Catedrala Naţională, sau Catedrala Mântuirii Neamului”, a adăugat Patriarhul.

„Să ne ajute bunul Dumnezeu ca, privind icoanele frumoase ortodoxe din această biserică, să ne înălţăm mintea la frumuseţea cea netrecătoare, cerească, din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru a ne bucura împreună cu îngerii şi cu Sfinţii”, a conchis Patriarhul Daniel.

De-a lungul timpului, finanțarea publică pentru construirea Catedralei a stârnit controverse.

Articole similare

Un bărbat s-a aruncat cu parașuta în interiorul Catedralei Neamului

Un bărbat a sărit cu parașuta din turla Catedralei Neamului, în interiorul construcției. Videoclipul...

Nicușor Dan anunță că anul acesta Primăria Capitalei nu va direcționa fonduri către Catedrala Mântui...

Nicușor Dan spune că în acest an Bucureștiul nu va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului. ...

Ce spune GOOGLE ROMANIA despre amenda primită de la CNCD

Conform CNCD, decizia Google Bucureşti de a nu lua nicio măsură şi de a nu informa Google Ireland Li...