Confidenţialitate

Un bărbat s-a aruncat cu parașuta în interiorul Catedralei Neamului

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat a sărit cu parașuta din turla Catedralei Neamului, în interiorul construcției. Videoclipul a fost postat recent pe Youtube, dar momentul filmării pare mai vechi, scrie stirileprotv.ro

În imagini se observă cum bărbatul se pregătește și execută un salt cu parașuta din cel mai înalt punct al Catedralei, aflat la circa 60 de metri, și aterizează în scurt timp în pronaos, spațiul alocat credincioșilor care vor participa la slujbe.

Identitatea celui care a sărit nu este cunoscută. Cel mai probabil este vorba de un pasionat de base-jumping, un sport extrem care presupune saltul cu parașuta de la punct fix, în locuri neobișnuite, cum ar fi clădirile publice înalte. În acest sport nu se folosesc parașute de rezervă sau alte dispozitive de siguranță, ceea ce face saltul extrem de periculos.

În mesajul postat de autor, acesta mărturisește că saltul a fost posibil datorită unui “prieten francez”, care i-a furnizat coordonatele.

Surse din cadrul Patriarhiei au declarat pentru Știrile ProTV că, cel mai probabil, autorul saltului nu e român și a intrat fraudulos pe șantierul Catedralei. Filmarea pare a fi făcută anul trecut, cand nu erau schele în clădire.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Patriarhul Daniel a lansat "Pictăm Catedrala", o platformă prin care vrea să strângă fonduri pentru ...

Patriarhul Daniel a anunţat, duminică, lansarea unei platforme online, "Pictăm Catedrala", de spriji...

Nicușor Dan anunță că anul acesta Primăria Capitalei nu va direcționa fonduri către Catedrala Mântui...

Nicușor Dan spune că în acest an Bucureștiul nu va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului. ...

Ce spune GOOGLE ROMANIA despre amenda primită de la CNCD

Conform CNCD, decizia Google Bucureşti de a nu lua nicio măsură şi de a nu informa Google Ireland Li...