Confidenţialitate

David Beckham și-a donat contul de Instagram unei doctorițe din Harkov care a postat imagini din maternitatea la care lucrează

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram unui medic ucrainean care lucrează în orașul Harkov. De-a lungul zilei de duminică, story-urile de pe Instagram ale fostului fotbalist au fost inlocuite cu videoclipuri și fotografii care arată cum se desfășoară o zi din viața Irynei, anestezist pentru copii și șefa centrului regional perinatal, în mijlocul conflictului din Ucraina

Iryna le-a arătat celor 71,5 milioane de urmăritori ai lui Beckham subsolul înghesuit în care au fost evacuate toate femeile însărcinate și mamele care abia născuseră în prima zi a invaziei ruse. Ea a postat fotografii cu nou-născuți în secția de terapie intensivă, unde aceștia au primit generatoare de oxigen donate de Unicef. Într-un clip, ea a filmat o tânără mamă, Yana, ținându-și în brațe fiul, Mykhailo, care s-a născut cu probleme de respirație și a cărei familie a fost distrusă.

Iryna a spus că acum lucrează „24/7” și că „probabil ne riscăm viața, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca… Ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța.”

Beckham, ambasador al Unicef din 2005, și-a îndemnat urmăritorii să doneze organizației, care lucrează în Ucraina pentru a oferi familiilor acces la apă curată și alimente, livrând truse gata de utilizare maternităților și spitalelor și asigurând în continuare serviciile de protecție a copilului.

Articole similare

OFICIAL: Marea Britanie va găzdui Eurovision Song Contest 2023

Este oficial: Eurovision Song Contest va avea loc anul viitor în Marea Britanie! Organizatorii sp...

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...

Kalush Orchestra a obținut 900.000 de dolari pentru trofeul de la Eurovision. Banii vor finanța achi...

Trupa ucraineană Kalush Orchestra a vândut la licitaţie trofeul Eurovision, recent câștigat, scrie e...