Cum devine Văduva Neagră misterioasa Natasha Romanoff (VIDEO)

CoolNews, Filme
share

Acțiunea filmului “Black Widow”, din seria Avengers. are loc după evenimentele din ”Captain America: Civil War”, atunci când Natasha e nevoită să își infrunte trecutul.

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super eroina Văduva Neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” ni-i aduce pe marele ecran pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnată de Cate Shortland.

Filmul “Black Widow” este distribuit de Forum Film România în format 3D, IMAX 3D, subtitrat și are premiera în cinematografe în data de 9 iulie.

De la debutul său în 2010, Natasha Romanoff a apărut în șase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” și “Avengers: Endgame.”

Articole similare

Scarlett Johansson se plânge că OpenAI i-ar fi folosit vocea pentru ChatGPT chiar dacă a refuzat

Scarlett Johansson a lansat acuzații împotriva OpenAI, susținând că respectiva companie a folosit vo...

Scarlett Johansson dă în judecată Disney pentru „Black Widow” - VIDEO

Scarlett Johansson a intentat un proces împotriva studioului Disney, fiind nemulțumită că filmul „Bl...

”Văduva neagră” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Doar în primele trei zile de la lansarea în cinematografele româneşti, filmul “Black Widow” (Văduva ...