Confidenţialitate

Șase filme Marvel care au construit universul “Black Widow” (VIDEO)

CoolNews, Filme
share

“Black Widow” (Văduva neagră), o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători, va avea premiera în România în data de 9 iulie. Până când ajungi să vezi la cinema “Black Widow”, pe virginradio.ro te ajutăm să descoperi mai bine personajul cu ajutorul filmelor Marvel în care a mai apărut până acum.

De la debutul său în 2010, Natasha Romanoff a apărut în șase filme Marvel: “The Avengers,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Avengers: Age of Ultron,” “Captain America: Civil War,” “Avengers: Infinity War” și “Avengers: Endgame.”

“Prima întâlnire cu Natasha Romanoff a fost în <Iron Man 2 / Omul de Fier 2>. Totuși, pentru mine, cea mai importantă scenă cu ea este cea din <The Avengers / Răzbunătorii> când se luptă cu niște ruși, într-un depozit, îmbrăcată într-o rochie.

La plecare o vedem cum își ridică pantofii cu toc de jos, ca o super femeie. În noul film ne întoarcem în punctul în care ea are 12 ani și, strat cu strat, descoperim cine este cu adevărat”, spune producătoarea exectuvită Victoria Alonso.

Acțiunea din “Black Widow” se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War”.

“Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar când primește șansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Potrivit scenaristului Eric Pearson, misterul din jurul Natashei Romanoff a fost irezistibil, stârnind fascinație, atât în rândul publicului, cât și al producătorilor din industrie. “Cred că este acea Răzbunătoare care a dezvăluit cel mai puțin despre sine de când apare în filmele din serie. E clar că nu este cine pretinde a fi. Cu bună știință ea alege să nu își facă cunoscut trecutul. În noul film pătrundem adânc în istoria ei și aflăm de ce a ezitat până acum în a arată cine este și de unde vine”, adaugă scenaristul Eric Pearson.

Rezultatul final este un thriller de acțiune extrem de intens care rezolvă misterul ce înconjoară acest personaj.

“În fiecare film Marvel încercăm să avem un alt ton în felul în care spunem povestea, să mergem pe alt gen, să ne axăm pe ceva diferit”, spune producătorul executiv Brad Winderbaum.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Black Widow / Văduva Neagră” îi are în ditribuție pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Regia este semnată de Cate Shortland, iar producător este Kevin Feige. Responsabili de scenariu sunt Eric Pearson alături de Jac Schaeffer și Ned Benson.

Noul film “Black Widow” scoate la iveală cele mai bine păstrate secrete din biografia Natashei Romanoff.

Totuși, aventurarea în trecutul ei nu a fost un lucru simplu, producătorii filmului axându-se pe găsirea unui echilibru între prezentul Natashei și aspectele emoționale mai grele cu care se confruntă. Totul, desigur, presărat cu multă acțiune, dar și cu umor.

“Pentru mine a fost clar de la început că trebuie să facem un film distractiv, amuzant, spectaculos. Am vrut să îi dăm aripi Natashei și să o vedem cum decolează, cum transcende”, afirmă Cate Shortland.

Ceea ce descoperim cu uimire în “Văduva Neagră” este faptul că Natasha Romanoff a avut parte în copilărie de o familie neconvențională. “Umorul și dinamica familială sunt la fel de importante precum confruntarea propriului trecut”, subliniază regizorul.

Iar călătoria în trecut nu este doar despre istoria personală a Natashei, ci îi cuprinde pe toți cei importanți în viața ei, evidențiind personaje noi care i-au format personalitatea, în bine sau în rău.

“Am vrut să fac un film cu iz de documentar. Poate că asta e un pic șocant, mai ales că e o producție Marvel. Și totuși filmul acesta e o ocazie de descoperi o familie și de a afla de ce Natasha a fost atât de traumatizată de pierderea ei”, mai spune Cate Shortland.

Articole similare

Top 5 filme Marvel pe care să le vizionezi împreună cu prietenii!

Suspans, acțiune și efecte speciale! Nimic nu se compară cu efectele unui film Marvel, vizionat alăt...

TOP 10 costume pentru petrecerea de Halloween la modă în 2021

Vine perioada aceea din an în care trebuie să te costumezi, să-ți cauți un machiaj potrivit, să fii ...

Scarlett Johansson dă în judecată Disney pentru „Black Widow” - VIDEO

Scarlett Johansson a intentat un proces împotriva studioului Disney, fiind nemulțumită că filmul „Bl...