Top 5 filme Marvel pe care să le vizionezi împreună cu prietenii!

Filme
share

Suspans, acțiune și efecte speciale! Nimic nu se compară cu efectele unui film Marvel, vizionat alături de prieteni! Inspirate din benzile desenate, filmele Marvel îi transpun pe spectatori într-un adevărat carusel de emoții. Marvel introduce eroul cu care te poti identifica, aducând în fața publicului eroi cu super puteri, calități extraordinare, demne pentru a trezi fascinația audienței, dar și cu defecte, imperfecțiuni care îi umanizează. Astfel, portretul supereroului devine uman, iar în aventurile sale ne putem regăsi cu ușurință.

De acum poți împărtăși această experiență plină de suspans cu prietenii, din confortul casei, fără a fi nevoie să vă aflați în aceeași încăpere. Sună cool, nu-i așa? Platforma de streaming Disney+ disponibilă în România din 14 iunie dispune de funcția GroupWatch care permite sincronizarea fluxurilor, astfel încât să vă bucurați de aceeași experiență de vizionare, în același timp, fiecare din confortul casei sale. Tot ce trebuie să faceți este să aveți un abonament Disney+, iar distracția și suspansul sunt asigurate. Mai mult, în timpul filmului puteți face schimb de reacții printr-un simplu click pe emoticoanele disponibile în chat.  Cum sună o incursiune în universul filmelor Marvel? Știm cu toții cât de greu poate să fie să alegi un film pe placul tuturor prietenilor, așadar îți venim în ajutor cu un top al filmelor de neratat.

Urmărește-le împreună cu prietenii și trăiește experiența Group Watch, doar pe Disney+!

1. Omul de Oțel (2008)

După ce a supraviețuit unui atac neașteptat pe teritoriul inamic, industriașul milionar, Tony Stark construiește o armură high-tech și ijură să protejeze lumea ca Iron Man. Exact ca și în legendara carte de benzi desenate, Iron Man este un erou făcut – nu născut – să fie ca nimeni altul.

2. Căpitanul America: Război civil (2016)

Războiul civil îl găsește pe Steve Rogers conducând noua echipă de Răzbunători în încercarea continuă de a proteja omenirea. Dar după încă un incident soldat cu Răzbunătorii ca și victime colaterale, presiunea politică duce la instalarea unui sistem de tragere la răspundere, condus de  un organism de conducere care să supravegheze și să dirijeze echipa. Noul status quo împarte Răzbunătorii în două tabere, una condusă de Steve Rogers, care își dorește să apere umanitatea fără ca guvernul să intervină și cealaltă tabără ce îl urmează pe Toni Stark, care în mod surprinzător decide să susțină supravegherea guvernamentală.

Dacă te-am făcut curios/oasă, adaugă-l în lista ta!

3. Răzbunătorii: Războiul infinitului (2018)

Cu puternicul Thanos pe punctul de a distruge universul, Răzbunătorii și aliații lor super eroi riscă totul în confruntarea supremă a tuturor timpurilor.  Iată încă un film ce te va ține cu siguranță cu sufletul la gură și pe care trebuie să pui pe lista voastră!

4.Gardienii Galaxiei

De la Marvel, studioul care a produs Iron Man, Thor, Căpitanul America și Răzbunătorii, vine o nouă echipă – Gardienii Galaxiei – într-o aventură spațială epică plină de acțiune, care extinde Universul Cinematic Marvel în cosmos.

5. Omul-Furnică

Înarmat cu uimitoarea abilitate de a-și micșora dimensiunea, dar de a crește în putere, hoțul Scott Lang trebuie să-și îmbrățișeze eroul interior și să-l ajute pe mentorul său, Dr. Hank Pym, să planifice și să realizeze un jaf care va salva lumea.

Nu-i așa că ți-am deschis apetitul pentru o seară de film cu prietenii? În acest caz, îți lăsăm aici un pont.


Serviciul de streaming Disney+ este disponibil în România din 14 iunie. Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Dacă te-am făcut curios/oasă și vrei să vizionezi aceste filme, plus multe altele, nu rata oferta exclusivă disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansare, în cazul pre-înregistrării în platformă: 239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, oferta asigură un abonament pentru 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni.

Articole similare

Alexia Eram, colaborare inedită cu Disney. Unde va apărea vedeta

"Întors pe dos 2" revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central t...

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Disney: Noul film „Albă ca Zăpada” nu va mai avea pitici, ci creaturi magice

Disney a anunțat că noul său film „Albă ca Zăpada”, adaptarea modernă a basmului Fraţilor Grimm, nu ...