Alexia Eram, colaborare inedită cu Disney. Unde va apărea vedeta

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

„Întors pe dos 2” revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central trece printr-o demolare bruscă pentru a face loc la ceva cu totul nebănuit: noi emoții! Bucurie, Tristețe, Furie, Frică și Dezgust, care au condus de mult timp o operațiune de succes din toate punctele de vedere, nu știu ce să simtă când apare Anxietatea. Și se pare că nu este singură. Regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen, „Întors pe dos 2” vine în curând la cinema.

Influencer de top și una dintre cele mai importante persoane publice din peisajul autohton al României, Alexia Eram îi va transfera toată energia, sentimentalismul și anostitatea de care este capabilă personajului său, Plictiseală. Noua emoție este în antiteză cu vicacitatea, spontaneitatea și atitudinea culantă și ravisantă a Alexiei care încântă actuala generație, ce o percepe un exemplu de urmat. Deși o emoție negativă și stingheră atunci când întâlnește dominațiile dominante din mintea lui Riley, Plictiseala ajunge să descoperă că farmecul necunoscutului îți poate schimba în totalitate viziunea asupra vieții și te pot face să te regăsești, să oferi plus valoare propriului eu afectiv și să te iubești necondiționat.

Succesul este cu siguranță ascuns în izbutința de a reuși și de a fi plenari, de multe ori noi ca oameni țintind dincolo de stele și de visurile noastre, cu emoții fracturate și difuze suntem mai perfecți decât credem în propria noastră imperfecțiune. De ce? Fiindcă tocmai arătând că suntem vulnerabili și ventilând aceste constructe de ordin emoțional (Rușine, Invidie, Plictiseală, Bucurie, Furie, Dezgust, Frică, Nostalgie, etc.), ne arătăm “goi” lumii acesteia incomensurabile, ne devoalăm liber și sincer umanitatea și cel mai impetuos motor care ne poate ajuta să facem față cu brio oricâtor greutăți sau incertitudini vom avea în acest periplu numit viață care fascinează toate ființele și anume mirifica dragoste!

Cunoscuta creatoare de conținut Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani, este fiica prezentatoarei de știri Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram. Vedeta este cunoscută pentru participarea împreună cu fratele acesteia, Aris la emisiunea concurs – ”America Express”, debutând în lumea Disney ca amfitrion la vârsta de 14 ani, al emisiunii locale “I love Violetta” alături de Andra Gogan. Încă din copilărie cochetează cu canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Aceasta este influencer online de la vârsta de 19 ani, absolvind Liceul Francez Anna de Noailles din București, dar și prestigioasa University for the Creative Arts din Anglia, cu specializarea Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Aceasta oferă un suflu nou tinerei generații și nu numai, reprezentând o figură notabilă în showbizul de la noi.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

Disney: Noul film „Albă ca Zăpada” nu va mai avea pitici, ci creaturi magice

Disney a anunțat că noul său film „Albă ca Zăpada”, adaptarea modernă a basmului Fraţilor Grimm, nu ...

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...

(P) Ce filme și seriale de Halloween poți viziona chiar acum pe Disney+

Cu siguranță costumele, bomboanele și decorațiunile sunt distractive, dar nimic nu te poate face să ...