Confidenţialitate

(P) Ce filme și seriale de Halloween poți viziona chiar acum pe Disney+

CoolNews, Filme, NEWS
share

Cu siguranță costumele, bomboanele și decorațiunile sunt distractive, dar nimic nu te poate face să intri în spiritul înfricoșător al Halloweenului mai mult ca o producție de groază. Fie că alegi filmele cu vampiri sau cu vrăjitoare, filme horror clasice sau preferi un film de familie, pe Disney+ poti gasi o multitudine de seriale si filme pentru toate gusturile.

Și cum Halloween-ul se apropie, ti-am pregătit o listă de recomandări ce include premiere, producții clasice, horror dar și producții ce pot fi urmărite de întreaga familie.

Din categoria filmelor de groază nu poți rata „Fresh”, care îl are în distribuție pe actorul român Sebastian Stan, cel mai nou episod al francizei „Predator”, filmul „Prey” sau partea a treia a ultimului sezon din serialul The Walking Dead: Invazia Zombi, care s-a lansat pe Disney+ luna aceasta.

În aceeași categorie cea mai recentă lansare a platformei de streaming este și filmul original Disney+ „Barbar”, care o are în centrul atenției pe o tânără ajunsă în Detroit pentru un interviu, care își rezervă cazare într-o casă. Când ajunge acolo, noaptea târziu, află că aceasta a fost rezervată de două ori, iar un bărbat ciudat e deja cazat. Deși intuiește că nu e o idee bună, ea decide înnopteze acolo, dar în curând descoperă mult mai multe motive de temut decât oaspetele neașteptat.

Puteți alege producții clasice precum Prometheus, Dosarele X, seria de filme Predator, “Buffy, Spaima vampirilor”, „Eduard Mâini de foarfece”, “Alien”, “Dosarele X”, “Al saselea simt” sau Prometheus”. Și hai să fim realiști – n-a ajuns Halloween-ul în casa ta dacă nu te-ai uitat pe repeat la surorile tale vrăjitoare preferate din clasicul cult film Hocus Pocus. Iar dacă aveți chef de un film care să vă facă să râdeți cu poftă, dar care să aducă spiritul Halloweenului în casă, „Casa bântuită” (cu comediantul Eddie Murphy) sau Frankenweenie.

Cu toate că filmele de Halloween pot deveni foarte înfricoșătoarea, pe Disney+ vă puteți orienta și către o serie de producții care pot fi vizionate în familie. Vă recomandăm așadar pentru seara de Halloween producții precum „Sora mea invizibilă”, „Coco” sau „În inima pădurii”. Toate acestea și multe altele pot fi un pariu sigur pentru divertisment pentru întreaga familie.

Totul la doar 29,99 lei pe luna! Daca vreți să vă descărcați aplicația si sa abonati, gasiti toate detaliile pe disneyplus.com.

Disney+ găzduiește filme, seriale și documentare pentru toate gusturile. În plus, pe tot parcursul anului se lansează noi seriale TV, filme de succes și producții originale exclusive de la cele șase branduri ale platformei de streaming: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Articole similare

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...

La Virgin Radio Romania, de Halloween, câștigi premii de speriat

Concursuri peste concursuri și premii peste premii. Te-ai învățat deja cu noi. Tu asculți cea mai bu...

A fost sau nu a fost Elon Musk în România? Ce s-a întâmplat cu adevărat la Bran

De câteva zile, toată țara fierbe. Majoritatea site-urilor și televiziunilor de știri spun că Elon M...