TOP 10 costume pentru petrecerea de Halloween la modă în 2021

CoolNews, Viral
share

Vine perioada aceea din an în care trebuie să te costumezi, să-ți cauți un machiaj potrivit, să fii creepy dar și cute în același timp. Da, vine imediat Halloween-ul, pe 31 octombrie mai exact. Nu prea mai sunt la modă acele costume clasice, fantomă, vampir, vârcolac sau zombie. Plus că nu e o sărbătoare românească, așa că dacă tot mergi la o petrecere de Halloween, ar trebui să îți iei câteva minute și să te uiți prin acest articol. Avem 10 costume care sunt la modă anul acesta și mai mult ca sigur vei da lovitura cu ele!

Ca să te ajutăm să alegi, am făcut această listă. Avem personaje din filme, care mai de care mai interesante și mai colorate. Să n-o mai lungim. Hai să începem cu topul celor 10 costume de Halloween la modă în 2021:

10. Pennywise din It: Chapter Two

Cel mai probabil nu există nimic mai înfricoșător decât Pennywise umblând pe străzi în seara de Halloween. Știm că filmul It: Chapter Two a apărut în 2017, dar este unul dintre cele mai populare filme de groază apărute în ultimii ani și se ține bine chiar și în 2021.

Deci dacă vrei să sperii pe toată lumea, Pennywise trebuie să fie alegerea ta!

Sursa foto: Sideshow

 

9. Black Panther

Costumul lui Black Panther va fi prezent, cu siguranță, la cele mai multe petreceri de Halloween. Nu doar pentru că Black Panther: Wakanda Forever este în lucru chiar acum, dar mai ales în semn de tribut pentru Chadwick Boseman.

Nu îți trebuie nimic altceva decât masca și costumul super-eroului care se pot găsi la vânzare on-line.

Sursa foto: Wikipedia

8. Catwoman

Da, Catwoman a fost, este și va fi unul dintre cele mai întâlnite costume de Halloween. Deși nu multă lume știe povestea personajului, este foarte ușor de gâsit un costum precum al ei. Unde mai pui că apare și în seria Gotham pe lângă multe alte personaje?

E un personaj feminin puternic și cu personalitate. Sigur îl vei întâlni la petrecerea de Halloween!

Sursa foto: VanityFair

 

7. Black Widow

Dacă ești roșcată sau ai o perucă și un costum ca al ei, Black Widow poate fi personajul tău pentru petrecerea de anul acesta.

Ca să fie și mai și, poți să adaugi și niște curele care să-i ducă pe cei din jur cu gândul la ea. 🙂

Sursa foto: The Verge

6. Spider-Man

Știm că am zis că vă dăm doar costume care sunt la modă în 2021 iar Spider-Man e prezent la toate petrecerile de Halloween de când erai copil. Da, așa este. Dar în decembrie se lansează Spider-Man: No Way Home, așa că nu ai cum să ratezi șansa asta!

Sursa foto: Wikipedia

5. Mandalorian

După un final atât de tare al sezonului 2, fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 3 care ar trebui să apară undeva prin 2022. Dacă vrei să pari de pe altă lume, Din Djarin trebuie să fie costumul tău pentru petrecerea de anul acesta!

Sursa foto: Fandom

4. Joker

Unul dintre cei mai celebri răufăcători din 2021, Joker este unul dintre personajele preferate pentru petrecerea de Halloween. Lumea încă a rămas în spiritul filmului care l-a înviat și a spus povestea lui Arthur Fleck înainte de a deveni Joker.

Sursa foto: Esquire

3. Cruella

Alb și negru. Două culori simple cu care poți atrage toate privirile dacă te costumezi în Cruella DeVil. Nu ai nevoie și de dalmațieni, îi poți lăsa acasă. Ai nevoie doar de o perucă jumătate albă, jumătate neagră și de o rochie foarte sexy! 😉

Sursa foto: USA Today

2. Among Us

Este jocul pandemiei! Chiar și anul trecut am avut costume colorate de cosmonauți la mai toate petrecerile de Halloween, dar nu s-a găsit impostorul. Toți cei prezenți la petrecere vor fi suspecți!

Sursa foto: Popsugar

1.  Squid Game

După jocul pandemiei, nu putea lipsi nici serialul pandemiei. Sau, ca să nu exagerăm, putem să spunem „unul dintre serialele pandemiei”. E foarte simplu de confecționat, e foaaaarte la modă și îl va avea toată lumea. Ai nevoie de un trening și de un număr de identificare. Atât 🙂

Sursa foto: Elle

Articole similare

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Moment emoționant: LINO a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la petrecerea de ziua sa

Recent, LINO și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni apropiați, artiști și alți oameni d...

Cum să sculptezi dovleci de Halloween: Sfaturi și idei creative pentru cei mai înfricoșători dovleci...

Halloween-ul este o sărbătoare plină de distracție și creativitate, iar sculptarea dovlecilor este u...