Advertisement
Advertisement

”Văduva neagră” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

CoolNews, Filme
share

Doar în primele trei zile de la lansarea în cinematografele româneşti, filmul “Black Widow” (Văduva neagră) a obţinut încasări de peste 916.000 de lei, potrivit datelor centralizate de cinemagia.ro.

Pelicula este urmată în topul încasărilor de ”Fast & Furious 9”, regizat de Justin Lin, care a generat încasări de 495.218 lei, dar și de o animație – ”Raya and The Last Dragon”, cu încasări de 95.913 lei.

Acțiunea din “Black Widow” (Văduva Neagră) se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War”.

“Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar când primește șansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super eroina Văduva Neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum.

Acțiunea filmului “Black Widow” are loc după evenimentele din ”Captain America: Civil War”, atunci când Natasha e nevoită să își infrunte trecutul.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Văduva Neagră” îi aduce pe marele ecran pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Filmul “Black Widow” este distribuit în format 3D și IMAX 3D.

Articole similare

„Avatar: The Way of Water” pe primul loc în box office-ul mondial

Continuarea Avatar a regizorului James Cameron, Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), a g...

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...

Scarlett Johansson dă în judecată Disney pentru „Black Widow” - VIDEO

Scarlett Johansson a intentat un proces împotriva studioului Disney, fiind nemulțumită că filmul „Bl...