„Avatar: The Way of Water” pe primul loc în box office-ul mondial

CoolNews, Filme, NEWS
share

Continuarea Avatar a regizorului James Cameron, Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), a generat venituri globale estimate la 435 de milioane de dolari și aproape 135 de milioane de dolari pe ecranele din America de Nord, pentru weekendul încheiat pe 18 decembrie.

Deschiderea este a treia cea mai mare de când a început pandemia, după numărul 2, Doctor Strange in Multiverse of Madness (Disney/Marvel Studios) cu 442 de milioane de dolari și numărul 1, Spider-Man: No Way Home cu 600 de milioane de dolari în întreaga lume.

Avatar: The Way of Water se clasează pe locul 5 în box office-ul din America de Nord în 2022, la egalitate cu The Batman de la Warner Bros. Pictures.

Filmul a generat aproximativ 66% din veniturile sale din vânzările de bilete pentru 3D la nivel mondial, subliniind faptul că cinefilii continuă să îmbrățișeze formatul 3D atunci când sunt prezentate cu conținut convingător.

La fel cum a făcut Avatarul original, Avatar: The Way of Water a stabilit un nou punct de referință pentru actuala piață 3D”, a declarat Travis Reid, CEO al companiei 3D RealD, într-un comunicat. „Ne așteptăm să vedem în continuare, pentru 3D, rezultate puternice la nivel mondial.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Oscar 2024: Filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, redifuzat în luna martie în mai multe cinematograf...

Mai multe cinematografe din țară redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 ...

S-a lansat trailerul final pentru serialul AVATAR: THE LAST AIRBENDER. Va fi disponibil începând de ...

Producția este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui A...

[BREAKFAST] Povestea bărbatului care a intrat într-o relație cu un avatar, deși avea soție. Acum, su...

Există o aplicație numită Replika și acolo milioane de oameni și-au creat prieteni virtuali de care ...