Cele mai tari 10 glume despre sarcina ducesei de Cambridge

Celebrități, CoolNews
share

Ducele și ducesa de Cambridge, Kate și William, au anunțat ieri că așteaptă cel de al treilea copil. Internauții de pe Twitter au făcut repejor calcule ca să afle data probabilă de naștere a bebelușului, iar acum toată lumea face aceeași glumă!

Calculele arată că toate cuplurile care se pun pe făcut copii în perioada asta vor avea concediu fix în perioada aia. Care? Cea în care se întâmplă Cupa Mondială de Fotbal din Russia!

Se pare că William a marcat just in time! ”Kate a rămas însărcinată la timp pentru ca prințul William să-și poată lua cele 2 săptămâni de concediu de paternitate în perioada Campionatului Mondial din Rusia,scrie pe contul CharlesPrinceOfWales.

 

Un alt internaut vine cu sfatul: ”Dacă soția ta rămâne însărcinată până săptămâna viitoare, vei primi două săptămâni de concediu paternal chiar când începe Cupa Mondială.”

 

”Așa arată un bărbat care și-a lăsat soția însărcinată chiar la timp!”

 

Pe un cont în care se discută despre fotbal a fost scris mesajul: ”Cu siguranță prințul William a auzit de concediul de paternitate pe care și-l poate lua chiar când începe Campionatul Mondial de Fotbal!”

 

Iar pe Dream Team a apărut gluma: ”Dacă soția ta rămâne însărcinată săptămâna asta, vei primi două săptămâni libere în timpul Cupei Mondiale.”

 

Sau: ”Fața prințului William știind că va primi două săptămâni de concediu paternal în timpul Campionatului Mondial!”

 

Când și-au dat seama că e cam mult, englezii au dat-o și pe alte subiecte. Sam, de exemplu, a amintit că ieri a fost ziua vedetei pop Beyonce”Ce nepoliticos să anunți că ești însărcinată din nou chiar de ziua lui Beyonce!” 

James Martin amintește că: ”Potrivit legii din UK, Will și Kate trebuie să facă câte un copil pentru fiecare film din franciza ”Fast & Furious”. Doar ca să știi – s-a ajuns la al 8-lea ”Fast & Furious” and we are still counting.

 

Jimmy spune că prințului Henry nu i-a picat deloc bine vestea asta…

 

Un alt internaut face referire la moștenirea care așteaptă pe cel de al treilea copil al cuplului princiar: ”Copilul regal este deja mai bogat decât tine și nici nu s-a născut încă!”

Și când te gândești că mai sunt încă 9 luni până se naște bebelușul regal…

Articole similare

Așa arată cel mai așteptat emoji din 2019

Început în forță pentru 2019 la capitolul comunicare virtuală! Consorțiul Unicode care concepe Emoji...

Michelle Obama s-a afișat cu cizme aurii, iar internetul a luat-o razna

Michelle Obama a dat pe spate internetul doar cu o pereche de încălțări. Americanii au sărit cu laud...

Gafă uriașă a Samsung, au promovat Galaxy Note 9 cu un iPhone

Reprezentanții Samsung din Nigeria au făcut-o de oaie. Încercând să promoveze pe Twitter noul Gal...
X