[BREAKFAST] Simona Halep, printre personalitățile care au rămas fără bifa albastră pe Twitter

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Majoritatea personalităților, printre care și Simona Halep, au rămas joi fără bifă albastră pe platforma de socializare Twitter. Cea mai bună jucătoare de tenis a României a refuzat să plătească noul abonament pentru Twitter Blue, în timp ce antrenorul ei a scos bani din buzunar pentru a-și păstra bifa.

Bifa albastră reprezintă un semn de autenticitate pe Twitter, obținută în trecut după verificarea identității utilizatorului și în anumite condiții, în special notorietate. Platforma a pus joi în aplicare amenințarea noului șef al companiei, Elon Musk, și a retras insigna celor care refuză să plătească abonamentul lunar de 8 dolari.

Simona Halep nu se grăbește să achite noul abonament implementat de Elon Musk, astfel că sportiva din Constanța a rămas fără bifă albastră pe Twitter!

În schimb, antrenorul Simonei Halep, francezul Patrick Mouratoglou, s-a abonat la Twitter Blue, păstrându-și bifa. Mouratoglou ține foarte mult la imaginea sa, fiind foarte activ pe rețelele de socializare.

Un alt reprezentant al sportului alb care și-a păstrat insigna albastră este Novak Djokovic, pe când rivalii acestuia, Roger Federer și Rafael Nadal, se află în aceeași situație cu Simona Halep.

Elon Musk a plătit personal abonamentul lui LeBron James

Interesant este că Elon Musk a plătit personal abonamentul unor personalități de pe Twitter. Acesta a recunoscut că a făcut personal plățile pentru baschetbalistul LeBron James, scriitorul Stephen King și actorul William Shatner, conform The Guardian.

Bifa a dispărut de pe conturile unor mari fotbaliști cum ar fi Cristiano Ronaldo sau Neymar Jr, precum și de pe cele ale multor jurnaliști, profesori și activiști.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Simona Halep va juca astăzi la Trophee Clarins împotriva americancei McCartney Kessler

Meciul Simonei Halep de la Paris, în cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amânat ieri din cau...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...