Cardi B se implică în conflictul dintre Rusia și Ucraina: „aș putea fi ucisă!”

Celebrități, CoolNews
share

Cardi B se implică în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Artista a scris pe Twitter ce crede despre război, iar fanii au reacționat imediat:

Aș dori ca acești lideri mondiali să înceteze să se folosească de putere și să se gândească pe cine afectează cu adevărat, în afară de faptul că întreaga lume se află într-o criză”, a scris ea pe Twitter la primele ore ale dimineții de marți (22 februarie), după ce un fan a întrebat-o ce părere are despre acțiunile lui Putin. „Războiul, sancțiunile, invaziile ar trebui să fie ultimul lucru pe care acești lideri ar trebui să-l ia în considerare.”

Când un alt fan a scris pe Twitter că cel mai probabil nu este artista în spatele mesajului, Cardi a clarificat lucrurile cu un videoclip.

Acest telefon nu este piratat, sunt cu adevărat eu!” declară ea în clipul de aproape un minut distribuit pe Twitter. „De fapt, vreau să spun o mulțime de lucruri, dar mă voi ocupa doar de treburile mele pentru că uneori, simt că dacă nu spun lucrurile potrivite, aș putea fi ucisă.

Ea a concluzionat: „Și chiar le doresc tuturor liderilor lumii, chiar acum, să ajungă la o concluzie logică, dar mă rog…”.

 

Articole similare

[BREAKFAST] Cât costă să mergi la schi în Bukovel. Un român a ales stațiunea din sudul Ucrainei în c...

Sezonul de iarnă e în plină desfășurare în stațiunile montane de la noi din țară, dar sunt destui ro...

Președintele Ucrainei – Volodimir Zelenski – este primit oficial la Palatul Cotroceni

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns în România. Acesta va avea primele discuții cu pr...

[BREAKFAST] Nostradamus a prezis că un nou „mare război” va avea loc în 2023

Profetul Michel de Nostredame a spus că, în 2023, va avea loc un „mare război”. Această nouă afirmaț...