București: În Sectorul 1 a început eliberarea stâlpilor de cablurile de internet şi tv (AUDIO)

Energia aia bună
share

O echipă de tehnicieni de telecomunicaţii a început să dezafecteze cablurile de pe stâlpul de lângă primărie, a anuntat intr-o postare pe Facebook primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Intr-o alta postare, aceasta avertizase că le va transmite adrese oficiale operatorilor de telecomunicaţii, alături de o poză cu un stâlp din faţa Primăriei, unde atrăgea atenţia că „aceste situaţii reprezintă un pericol public”.

„Sincer? Mă mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din faţa primăriei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situaţii reprezintă un pericol public şi se regăsesc în mai multe zone din sector. Voi înainta către toţi operatorii o adresă prin care sunt anunţaţi că trebuie să elibereze stâlpii. Dacă nu fac asta o vom face noi”, scrisese primarul Clotilde Armand.

„Iată că se poate. Operatorii de telecomunicaţii au primit mesajul meu de acum câteva zile şi au înţeles că legea trebuie respectată. Toate cablurile trebuie să fie subterane. În Sectorul 1 există cea mai mare reţea de infrastructură subterană pentru telecomunicaţii din Bucureşti (500 km) însă există multe zone unde operatorii de telecomunicaţii n-au migrat reţelele de cabluri aeriene în subteran sau au lăsat aceste cabluri pe stâlpi fără le dezafecteze. E timpul să o facă”, a scris primarul Sectorului 1, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Foto/ Facebook Clotilde Armand

Articole similare

Erdogan blochează Twitter în Turcia după criticile publice referitoare la reacția lentă a autorități...

În urma plângerilor privind reacția lentă a autorităților la cutremurele de luni, guvernul a blocat ...

Elon Musk taie internetul gratis oferit Ucrainei și obligă Pentagonul să achite nota de plată

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a solicitat Departamentului Apărării al SUA să plătească pentru utiliz...

[BREAKFAST] Clotilde Armand vrea să ofere tichete ”anti-criză” de 1.000 de lei pentru cetățenii din ...

Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, a anunțat luni că a inițiat un proiect de hotărâre de...