Advertisement
Advertisement

[BREAKFAST] Kate, prințesa de Wales, a jucat tenis cu Roger Federer la Wimbledon

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Retras din activitate anul trecut la Laver Cup, Roger Federer le-a făcut pe plac fanilor săi și a apărut din nou pe un teren de tenis, la Wimbledon, acolo unde a cucerit cele mai multe titluri din carieră în turneele de Grand Slam (8). Lui Roger i s-a alăturat și prințesa de Wales, Kate Middleton, pentru a filma un scurt videoclip dedicat copiilor de mingi, scrie revista People. 

De asemenea foarte apreciată, Kate Middleton nu a ezitat să-i ceară sfaturi lui Roger Federer, al treilea cel mai titrat tenismen din istorie (masculin, 20 de titluri majore): „Orice sfat cu privire la serviciul meu ar fi foarte util”. Roger a avut un răspuns pe măsură: „Serviciul arată bine”.

După câteva seturi, Kate Middleton îi privește pe băieții și fetele de mingi în acțiune.  Mollie, unul dintre copiii de mingi îi arată prințesei cum să stea pe marginea terenului în poziție regulamentară și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător.

„Când urmăresc antrenamentul, la ce ar trebui să fiu atentă?”, îl întreabă Kate pe Alex, un alt copil de mingi, dorind să afle ce este important în această activitate, iar băiatul îi răspunde: „În principal disciplina și curățenia”.  La Wimbledon sunt aproximativ 250 de de copii de mingi, a căror vârsta medie este  de 15 ani, potrivit site-ului Wimbledon.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Prințesa de Wales, prinsă de internauți cu poze editate: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez o...

Prințesa de Wales – Kate Middleton – își cere scuze pentru orice confuzie legată de fotografia de fa...

Netflix lanseaza un video cu celebra prezentare de moda in care a defilat Kate Middleton in 2002

Actrița Meg Bellamy interpretează unul dintre cele mai memorabile momente ale lui Kate Middleton din...

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer a anunțat într-o postare pe Instagram că se retrage din tenis. Roger Federer va răm...