Netflix lanseaza un video cu celebra prezentare de moda in care a defilat Kate Middleton in 2002

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Actrița Meg Bellamy interpretează unul dintre cele mai memorabile momente ale lui Kate Middleton din perioada petrecută la Universitatea St Andrews, într-un nou clip lansat astăzi de Netflix.

Vorbind despre experiența de la filmările acestei scene, Meg a precizat: „Cred că la început am fost puțin îngrijorată doar pentru că era prima dată când simțeam că retrăiesc un eveniment cheie pe care îmi aminteam că l-am văzut la știri. Dar în ziua în care am filmat a fost complet diferit, a fost uimitor. Momentul a fost regizat de Erik Richter Strand și m-a făcut imediat să mă simt foarte relaxată, iar Polly Bennet s-a ocupat de coregrafie. A fost o experiență eliberatoare și a fost atât de marcantă pentru stima de sine! M-am distrat pe cinste.”

Partea a doua a debutat astăzi pe Netflix și încheie seria celor șase sezoane ale primului serial original Netflix produs și filmat în întregime în Marea Britanie. De la sosirea pe Netflix în 2016, THE CROWN a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori. 

Articole similare

Prințesa de Wales, prinsă de internauți cu poze editate: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez o...

Prințesa de Wales – Kate Middleton – își cere scuze pentru orice confuzie legată de fotografia de fa...

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Fotografii celebre realizate de Prințesa Diana, refăcute pentru serialul The Crown. Astăzi apare pri...

Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre ședințele foto celebre ale Prințesei Diana...