Fotografii celebre realizate de Prințesa Diana, refăcute pentru serialul The Crown. Astăzi apare prima parte a sezonului 6

CoolNews, Filme, NEWS
share

Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre ședințele foto celebre ale Prințesei Diana, în parteneriat cu fotografa Charlotte Hadden. Imaginile sunt lansate astăzi de Netflix.

 

Fotografiile au fost făcute la Elstree anul acesta, în timpul filmărilor sezonului șase al serialului The Crown, pentru a fi folosite ca decor în apartamentul Dianei din Kensington Palace.

Ședința foto originală realizată de Mario Testino, care a servit drept inspirație pentru imaginile actuale, a fost publicată în 1997 în Vanity Fair, în cadrul unui interviu cu Prințesa Diana.

Fotografa Charlotte Hadden spune „Când am primit tema de a reinterpreta această ședință foto, am fost extrem de încântată, dar și puțin agitată. A trebuit să găsim un echilibru între propria noastră perspectivă și să ne asigurăm că va fi asociată cu celebrul photoshoot al lui Testino cu Diana.

Îmi amintesc foarte bine acea ședință foto. Ce m-a impresionat mereu a fost simplitatea fotografiilor, lumina naturală, spațiul alb și curat cu o singură canapea. Câteva imagini sunt chiar puțin neclare… focusul fiind pe frumusețea și autenticitatea Dianei. 

A fost o bucurie să colaborez cu Elizabeth pentru acest proiect. Am mai lucrat cu ea în trecut, iar acest lucru ne-a ajutat să construim o relație bazată pe încredere și apreciere. Presiunea rolului Prințesei Diana este inimaginabilă. Elizabeth o interpretează atât de bine încât am simțit o emoție ireală, profundă. Am vrut ca ea să conducă modul în care o portretizează pe Diana și am surprins asta cât de autentic am putut.”

De când a fost lansat pe Netflix în 2016, The Crown a obținut o multitudine de premii și nominalizări. Printre acestea se numără 27 de nominalizări la BAFTA, 19 nominalizări și 7 premii la Globurile de Aur, 69 de nominalizări la Premiile Emmy de-a lungul celor cinci sezoane precedente și 21 de premii pentru primele patru sezoane.

Articole similare

S-a lansat trailerul oficial pentru REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER

REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori,...

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Când se va lansa

Înainte de premiera mondială a serialului de vineri, 8 martie, în cadrul Festivalului de Film SXSW d...

VIDEO S-a lansat trailerul pentru THE GENTLEMEN, un serial de Guy Ritchie

Astăzi, Netflix a lansat trailerul pentru THE GENTLEMEN, un nou serial de Guy Ritchie. Serialul cu a...