Advertisement
Advertisement

Prințesa de Wales, prinsă de internauți cu poze editate: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea foto”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Prințesa de Wales – Kate Middleton – își cere scuze pentru orice confuzie legată de fotografia de familie de Ziua Mamei. Aceasta a afirmat că „experimentează ocazional editarea foto”, se arată într-un mesaj transmis pe contul oficial X al Palatului Kensington, scrie europafm.ro.

Scuzele Prințesei de Wales vin după ce cinci agenții foto au retras imaginea din cauza unor probleme la nivelul editării fotografiei, scrie BBC.

Catherine, într-o declarație postată pe rețelele de socializare ale Palatului Kensington, a spus: „La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional editarea foto”.

PA, Getty Images, AFP, Reuters și Associated Press au retras imaginea.

Fotografia o arată pe prințesă stând jos, înconjurată de Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George, acesta din urmă înfășurând brațele în jurul ei.

A fost prima fotografie oficială a Prințesei de Wales de la operația abdominală suferită în urmă cu două luni. De atunci, ea a rămas departe de ochii publicului.

Imaginea a fost postată pe conturile de socializare ale Prințului și Prințesei de Wales, cu un mesaj din partea lui Catherine care spunea „Vă mulțumim pentru urările voastre și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Netflix lanseaza un video cu celebra prezentare de moda in care a defilat Kate Middleton in 2002

Actrița Meg Bellamy interpretează unul dintre cele mai memorabile momente ale lui Kate Middleton din...

[BREAKFAST] Kate, prințesa de Wales, a jucat tenis cu Roger Federer la Wimbledon

Retras din activitate anul trecut la Laver Cup, Roger Federer le-a făcut pe plac fanilor săi și a ap...

Michele Morrone răspunde fanilor dacă e gay sau nu

Michele Morrone răspunde fanilor dacă e gay sau nu. Actorul din filmul 365 Days s-a pozat cu un ...