“Black Widow”, noul film Marvel din seria ”Avengers”, ajunge în cinematografe (VIDEO)

CoolNews, Filme
share

“Black Widow” (Văduva neagră), o incursiune în trecutul celei mai misterioase dintre Răzbunători, va avea premiera în România vineri. Deja rulează în avanpremieră în mai multe cinematografe din țară și este unul dintre discutate filme din ultima perioadă.

Acțiunea din “Black Widow” (Văduva Neagră) se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War”.

“Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar când primește șansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, devine super eroina Văduva Neagră și este nevoită să se confrunte cu forțe la care nu se gândise până acum.

Acțiunea filmului “Black Widow” are loc după evenimentele din ”Captain America: Civil War”, atunci când Natasha e nevoită să își infrunte trecutul.

Bazat pe seria de benzi desenate Marvel publicată pentru prima dată în 1964, filmul “Văduva Neagră” îi aduce pe marele ecran pe Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei aka Red Guardian), Rachel Weisz (Melina).

Filmul “Black Widow” este distribuit în format 3D și IMAX 3D.

Articole similare

Scarlett Johansson se plânge că OpenAI i-ar fi folosit vocea pentru ChatGPT chiar dacă a refuzat

Scarlett Johansson a lansat acuzații împotriva OpenAI, susținând că respectiva companie a folosit vo...

Distribuția filmului Fantastic Four a fost dezvăluită. Actori din Stranger Things și The Last Of Us ...

Distribuția filmului cu supereroi, Fantastic Four, a fost dezvăluită de Marvel Studios și include ve...

Top 5 filme Marvel pe care să le vizionezi împreună cu prietenii!

Suspans, acțiune și efecte speciale! Nimic nu se compară cu efectele unui film Marvel, vizionat alăt...