Confidenţialitate

Acestea sunt cele mai tari momente de la ceremonia Globurilor de aur – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Cele mai bune interpretări și producții din industria cinematografică și de televiziune au fost premiate noaptea trecută la Beverly Hills, în California!

Cel mai lăudat personaj al serii a fost Rami Malek, actorul care i-a dat viață lui Freddie Mercury în pelicula ”Bohemian Rhapsody”. Așa cum se așteptau criticii, Rami a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun rol masculin într-o dramă, în timp ce ”Bohemian Rhapsody” a fost desemnată cea mai bună dramă.

Glenn Close, care a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film dramă a avut un discurs powerful la gala de la Beverly Hills.

Sandra Oh a devenit noaptea trecută prima femeie asiatică deținătoare a mai multor Globuri de Aur, după ce și-a trecut în palmares premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramatic grație rolului interpretat în producția de televiziune ”Killing Eve”Sandra Oh a devenit cunoscută pentru rolul din ”Grey’s Anathomy”, serial care i-a mai adus câteva statuete.

Regina King a primit premiul pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar, pentru producția din ”If Beale Street Could Talk”, un film despre o femeie din Harlem care este însărcinată, iar logodnicul său este acuzat de crimă.

Îmbrăcată într-o superbă rochie creată special pentru ea de ValentinoLady Gaga a urcat super fericită pe scena Globurilor de Aur pentru a primi trofeul pentru cel mai bun cântec original, ”Shallow” de pe coloana sonoră a filmului ”A Star is Born” în care a și jucat alături de Bradley Cooper.

Printre premiații serii s-au mai numărat mexicanul Alfonso Cuaron, cel mai bun regizor pentru ”Roma”Christian Bale, cel mai bun actor masculin într-un film comedie sau musical pentru ”Vice”, filmul în care îl joacă pe fostul vicepreședinte american Dick Cheney, dar și Darren Criss, cel mai bun actor într-o producție dramatică pentru micul ecran, cu rolul din ”The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”.

Aceeași producție a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie/lungmetraj TV, în timp ce ”The Americans” a câștigat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, iar ”Spider-Man: Into the Spider-Verse” a primit premiul pentru cel mai bun film de animație.

Articole similare

Serialul "Chernobyl" a câștigat Globul de aur pentru cea mai bună miniserie/ lungmetraj TV

Producţia de televiziune "Chernobyl" a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie/ lungmet...

Top 10 cel mai bine îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur 2020

Pe covorul roșu, vedetele atrag toate privirile, dar și toate criticile. Specialiștii revistei Vo...

Cine sunt câștigătorii Globurilor de Aur 2020 - VIDEO

Filmul de război ”1917” și-a adjudecat un Glob de Aur pentru cel mai bun film dramatic la gala care ...