Actorul din Squid Game, O Yeong-su, a câștigat primul său Glob de Aur la 77 de ani

Celebrități, CoolNews, Filme
share

O Yeong-su este actorul care dovedește că nimic nu vine prea târziu, ci la momentul potrivit. Acesta a câștigat primul său Glob de Aur din carieră la 77 de ani! 

Actorul sud-coreean, care joacă rolul lui Oh II-nam, cunoscut și sub numele de The Host sau Player001, nu a mai câștigat niciodată un Glob de Aur scrie Lad Bible, citat de stirileprotv.ro

Astfel el devine primul actor coreean din istorie care a primit premiul și a reușit să câștige în fața lui Billy Crudup (The Morning Show), Kieran Culkin (Succession), Mark Duplass (The Morning Show) și Brett Goldstein (Ted Lasso).

Evenimentul din acest an a avut loc în cadrul unei ceremonii private luni (10 ianuarie) în LA, deoarece transmisiunea în direct a fost anulată din cauza reacțiilor negative și din cauza lipsei de diversitate a nominalizărilor.

Succesul a fost un pic un șoc pentru actorul veteran, care a început în teatru în 1960.

O Yeong-su a spus: „Simt că plutesc. Mă face să mă gândesc că trebuie să mă calmez, să-mi organizez gândurile și să mă opresc puțin, pentru moment”. El a continuat: „M-au contactat atât de mulți oameni și, pentru că nu am un manager care să mă ajute, îmi este greu să fac față volumului de apeluri și mesaje pe care le primesc, așa că fiica mea m-a ajutat. Lucrurile s-au schimbat destul de mult. Chiar și atunci când ies într-o cafenea sau într-un loc de genul ăsta, acum trebuie să fiu conștient de [cum par altora]. M-a făcut să mă gândesc: „Și să fii faimos este greu”.

Articole similare

Globurile de Aur 2024. „Oppenheimer”, desemnat cel mai bun film

Christopher Nolan a fost recunoscut cel mai bun regizor pentru această producţie a Universal Picture...

[BREAKFAST] VIDEO A 80-a ediție a Globurilor de Aur: cine sunt marii câștigători

„The Fabelmans" (regizor Steven Spielberg ) şi "The Banshees of Inisherin" (regizor Martin McDonagh)...

Netflix transformă serialul Squid Game într-un reality show cu un premiu fabulos!

SquidGame, serialul sud-coreean care a făcut furori la nivel mondial la finalul anului trecut, se pr...