Confidenţialitate

10 la Foc Automat cu NOSFE: Album nou, single și Hustle Festival

10 la Foc Automat
share

Știm sigur că NOSFE este unul dintre artiștii tăi preferați! Astăzi vei afla multe lucruri pe care nu le știai până acum despre el la rubrica „10 la Foc Automat”. Vorbim despre noul album, single-ul mult așteptat și despre Hustle Festival, unde îl poți vedea alături de colegii din Șatra B.E.N.Z.!

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe scenă. Avem 10 întrebări pe care le adresăm, iar invitatul trebuie să răspundă cât se poate de repede!

NOSFE nu mai are nevoie de nicio prezentare! Alături de colegii lui din Șatra B.E.N.Z. a adus trapul în România și a lansat hit după hit. „Uncle B.E.N.Z.”, unul dintre cele mai bune materiale discografice ale sale, are nici mai mult nici mai puțin de 34 de piese!

Acum câteva zile, NOSFE a rupt cu flow-ul lui pe o piesă de la House Killerz – Viziru 3 și de curând a lansat și noul abum „CAPS LOCKED”. Fiecare track este semnat NOSFE & PRNY, iar piesa care deschide seria se numește „TALK ABOUT IT”, în colaborare cu Amuly, Katarina și Domnul Udo. Albumul îl găsești pe toate serviciile de streaming.

Mai mult decât atât, NOSFE va concerta alături de Șatra B.E.N.Z. la Bistrița, în cadrul Hustle Festival. Dacă îți place muzica underground bazată pe rap și muzică electronică, înseamnă că ne vedem cu siguranță între 2 și 5 septembrie, în Parcul Industrial din Bistrița. Timp de 4 zile, main stage-ul este dedicat show-rilor live cu artiști consacrați sau tineri cu potențial. Ian, Azteca, Amuly, Killa Fonic, Nane, Marko Glass, Bruja sau Deliric x Silent Strike sunt doar câțiva dintre cei care vor urca în weekend pe scenă.

NOSFE va fi și el prezent alături de Șatra B.E.N.Z. la festival și am decis să-l luăm puțin la întrebări cu câteva zile înainte de show. Astfel, să-i dăm drumul la 10 la Foc Automat cu NOSFE:

 

Virgin Radio: Cuba Libre sau Long Island Tea?

NOSFE: Cuba Libre

 

VR: Cu filtru sau fara filtru?

N: Fără

 

VR: Concert la festival sau în club?

N: Festival

 

VR: Counter Strike sau GTA?

N: None

 

VR: Muzică pe casetă sau pe vinyl?

N: Casetă

 

VR: Ouă ochiuri sau omletă?

N: Scrambled

 

VR: Nopți pierdute sau dimineți câștigate?

N: Și, și 🙂

 

VR: 2Pac sau Notorious B.I.G.?

N: 2Pac

 

VR: Dulce sau picant?

N: Picant

 

VR: În backstage sau în primul rând?

N: Backstage

 

Articole similare

10 la Foc Automat cu Amuly: Hit după hit, topuri cucerite și Hustle Music Festival

La Virgin Radio avem foarte multe cartușe cu întrebări. Pe primul l-am descărcat pe NOSFE și a ieșit...

"Căsuța Noastră", reinterpretată de NOSFE și Theo Rose (VIDEO)

NOSFE și Theo Rose lansează o nouă versiune a piesei "Căsuța Noastră", alături de vloggeri de top. ...

ADDA colaborează pentru prima dată cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor” (VIDEO)

ADDA colaborează pentru prima dată cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor”, un single despre iubire și...