Șatra B.E.N.Z. & alex lansează videoclipul piesei “START” împreună cu fanii trupei

CoolNews, Muzică
share

După ce au dat hitul verii prin piesa “Prietena ta”, Șatra B.E.N.Z. alături de alex lansează videoclipul piesei START, imortalizând energia concertelor Șatra într-un videoclip filmat de-a lungul tuturor festivalurilor din această vară.

Parte din albumul 8 CULCAT, START este piesa de mosh-pit de pe acest material, care de astăzi este ecranizată într-un videoclip dinamic, nebun și plin de energie punk. Zeci de mii de fani se pot regăsi în imaginile clipului filmat la SAGA, Neversea, Electric Castle, UNTOLD și Tiki Village, formând cele mai mari grămezi de mosh-pit făcute la concertele hip-hop din România vreodată.

Videoclipului a fost filmat și editat de Ștefan Crăciunescu, colorizarea & 2nd camera a fost Irina Sprițeroiu, SAGA 360 camera a fost Butu, Neversea 360 camera a fost Ilie George Andrei, iar imaginile de la Tiki Village au fost filmate de către Tudorel.

În luna iulie Șatra B.E.N.Z. lansa singleul verii, și anume “Prietena ta” ce a condus topurile platformelor de streaming pentru tot restul verii ocupând prima poziție timp de o lună. În acest moment videoclipul piesei cumulează 12 milioane de views pe YouTube, pe Spotify depășește 2 milioane de ascultări, iar pe TikTok sunt peste 50.000 de utilizări a piesei de către fani.

Succesul albumului 8 CULCAT va fi sărbătorit pe data de 14 octombrie la Arenele Romane din București, unde Șatra B.E.N.Z. va susține concertul oficial de lansare al albumului. Șatra este la a treia lansare la Arenele Romane, iar primele două – OSOD 1&2 – au fost două momente absolut memorabile pe care atât fanii, cât și artiștii și le amintesc mereu cu plăcere. Alături de Keed, Super ED și Lu-K Beats vor mai fi prezenți KILLA FONIC, RAVA, 4 226, M.G.L., ALDUTS SHERDLEY, AMULY, DAMIA, BRUJA, EMAA, MACANACHE, IDK, HVNDS.

Articole similare

Șatra B.E.N.Z. primește dublu disc de platină pentru albumul “8 Culcat”, acordat de Def Jam Recordin...

Una dintre cele mai iubite trupe de hip-hop din România, Șatra B.E.N.Z. a primit în cadrul lansării ...

Șatra B.E.N.Z. lansează videoclipul piesei “Prietena ta” în colaborare cu Alduts Sherdley

După ce au șocat cu videoclipul “Ou, Ou” , Șatra B.E.N.Z. lansează un videoclip cu și de poveste pen...

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, i...