Șatra B.E.N.Z. lansează videoclipul piesei “Prietena ta” în colaborare cu Alduts Sherdley

CoolNews, Muzică, NEWS
share

După ce au șocat cu videoclipul “Ou, Ou” , Șatra B.E.N.Z. lansează un videoclip cu și de poveste pentru piesa ‘Prietena ta” alături de Alduts Sherdley.

Artiștii și-au luat în serios rolurile de actori și au jucat o poveste de dragoste ca-n Los Angeles, presărată cu dame de companie, proxeneți, scandaluri și un final demn de filmele lui Quentin Tarantino.

Scenariul videoclipului a fost scris de Keed și Quba, în regia căruia a fost întregul film. Celelalte roluri pe platou au fost ocupate după cum urmează: Moza Kaliza (1st AD), David Mogan (DOP), Alex Toader (TAG Cinematography – Producer), Andreea Smaranda (Styling), IQ Media Rental (Light & Grip), Ivan Ehim (Scenografie) și Tebies Maria & wanna Iancu & Susanne (cast)

“Prietena ta” este un single extras de pe albumul 8 CULCAT, devenit un clasic instant de la lansare, ce acum este cântat de publicurile de la cele mai mari festivaluri din țară. Albumul a ocupat prima poziție în topul albumelor pe Apple Music, iar pe Spotify a depășit 1.5 milioane de streams, ajungând pe poziția a cincea.

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală. Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor. Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music. 

Articole similare

How to be rock ‘n’ roll - Killa Fonic și noul său EP - “Rock This Way”

Cine e mai rock ‘n’ roll decât Killa Fonic? Fără să se uite în stânga sau în dreapta, artistul se ți...

Șatra B.E.N.Z. primește dublu disc de platină pentru albumul “8 Culcat”, acordat de Def Jam Recordin...

Una dintre cele mai iubite trupe de hip-hop din România, Șatra B.E.N.Z. a primit în cadrul lansării ...

Șatra B.E.N.Z. & alex lansează videoclipul piesei “START” împreună cu fanii trupei

După ce au dat hitul verii prin piesa “Prietena ta”, Șatra B.E.N.Z. alături de alex lansează videocl...