Confidenţialitate

10 la Foc Automat cu Amuly: Hit după hit, topuri cucerite și Hustle Music Festival

10 la Foc Automat, Celebrități
share

La Virgin Radio avem foarte multe cartușe cu întrebări. Pe primul l-am descărcat pe NOSFE și a ieșit un interviu foarte fresh. Așa că următoarea victimă pusă la zidul întrebărilor fulger este Amuly. Lansează piesă după piesă și fiecare devine hit, este prezent în mai toate topurile și bate țara în lung și lat pentru concerte și festivaluri. Știm sigur că între 2 și 5 sepembrie îl poți asculta la Bistrița, în cadrul Hustle Festival.

Amuly (sau Hameed Amil pe numele său real) este unul dintre cei mai talentați trapperi ai momentului. Primele versuri le-a pus pe hârtie la 11 ani și de atunci își scrie singur toate piesele. A copilărit în Berceni și muzica l-a ajutat să treacă peste toate problemele.

Blindat” este albumul său solo cu care a reușit să cucerească atât România, cât și întreaga Europă. Din 23 de piese câte are albumul, cu 21 a reușit să ajungă în top 50 Spotify România, iar primul loc a fost ocupat tot de el cu una din piesele de pe album. Piesa „Ahlef Bel Allah” a urcat în topul Deezer Cehia, trecând bine de mijlocul clasamentului.

Și asta doar dacă vorbim de cariera solo. Piesele în care Amuly este invitat reușesc deseori să ocupe locuri și în trendingul de pe YouTube. În Virgin Radio Hot 30, piesa lui Amuly cu Liviu Teodorescu – „Modestia” este pe locul 17. Nu uita că poți vota și tu pentru piesele tale preferate pe virginradio.ro.

Dacă vara asta nu ai reușit să-l vezi, mai ai o șansă în weekend-ul care vine, la Hustle Music Festival! Dacă îți place muzica underground bazată pe rap și muzică electronică, înseamnă că ne vedem cu siguranță între 2 și 5 septembrie, în Parcul Industrial din Bistrița. Timp de 4 zile, main stage-ul este dedicat show-rilor live cu artiști consacrați sau tineri cu potențial. Ian, Azteca, Șatra B.E.N.Z., Killa Fonic, Nane, Marko Glass, Bruja sau Deliric x Silent Strike sunt doar câțiva dintre cei care vor urca în weekend pe scenă.

Amuly va fi și el prezent la festival și am decis să îl luăm la câteva întrebări cu câteva zile înainte de concert! Astfel, să-i dăm drumul la 10 la Foc Automat cu Amuly:

 

Virgin Radio: Cuba Libre sau Long Island Tea?

Amuly: Cuba Libre

 

VR: Cu filtru sau fara filtru?

A: Cu filtru

 

VR: Concert la festival sau în club?

A: La festival

 

VR: Counter Strike sau GTA?

A: GTA

 

VR: Muzică pe casetă sau pe vinyl?

A: Vinyl

 

VR: Ouă ochiuri sau omletă?

A: Ochiuri

 

VR: Nopți pierdute sau dimineți câștigate?

A: Și nopți pierdute și dimineți câștigate :))

 

VR: 2Pac sau Notorious B.I.G.?

A: 2Pac

 

VR: Dulce sau picant?

A: Picant

 

VR: În backstage sau în primul rând?

A: În moshpit :)))

 

Articole similare

Amuly lansează albumul „PORTAL (Deluxe)”: Un întreg univers artistic transmis prin 24 de piese

Amuly lansează „PORTAL (Deluxe)”, un album format din 24 de piese, care își propune să dărâme orice ...

Amuly și Alexia lansează „Dansez”, o piesă extrasă de pe albumul „Portal”

Amuly și Alexia fac o echipă neașteptată și lansează „Dansez”, joi, 6 octombrie. Când toamna își int...

Manuel Riva la 10LFA - „Filmulețul cu Van Damme care dansează pe o manea? Ăla e favoritul meu!”...

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe sce...