Șatra B.E.N.Z. lansează albumul „8 CULCAT” împreună cu Def Jam Recordings România

CoolNews, NEWS
share

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, inspirat de iubirea infinită pe care o poartă muzicii, fanilor, dar și proiectului care a dat startul unui întreg curent muzical în România.

Albumul conține 14 track-uri pe care se pot auzi absolut toți membrii Șatrei. NOSFE a participat alături de colegii lui la înregistrările albumului, iar Killa Fonic își face apariția pe trei piese. Pe lângă Super ED, Keed, Lu-K Beats, NOSFE și Killa Fonic, pe album sunt invitați precum M.G.L., RAVA, alex, MVRCU, Amuly, Macanache, EMAA, BRUJA, AlbertNbn, Alduts Sherdley și XENO. 

Odată cu lansarea albumului 8 CULCAT, Șatra B.E.N.Z. a lansat și videoclipul piesei “Ou, Ou” în colaborare cu RAVA și M.G.L., în regia lui Quba cu David Mogan în rol de DOP. Filmul videoclipului este unul punkist, cu multe momente de umor, în contrapunct cu mesajul antidrog al piesei.

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală. Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor. Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music. 

Articole similare

Killa Fonic deschide subiectul banilor în “Hola ATM”

În "Hola ATM", Killa Fonic pune banii sub lupă într-un mod super autentic. Flow-ul lui te trage ca u...

EMAA cântă “î n n u m e l e b i n e l u i”

“î n n u m e l e b i n e l u i”, cea mai nouă piesă semnată EMAA explorează subtilitățile și complex...

Alduts Sherdley a lansat INTIM, primul album de R&B romanesc dupa 20 de ani, la Sunday Club

“INTIM” este o panză iar Alduts a pictat sentimentele ei pe ea cu detalii foarte fine. “INTIM” a fos...