Zborul Virgin Galactic Unity 22, încheiat cu succes (VIDEO)

CoolNews, Viral
share

Primul zbor în spațiu care a inclus primii pasageri, pe lângă astronauți, s-a încheiat cu succes duminică. Întregul zbor Virgin Galactic Unity 22 a fost transmis în direct online pe multiple platforme, inclusiv pe virginradio.ro.

Totul a durat câteva minute, timp în care cei șase pasageri Virgin Galactic Unity 22 au văzut Pământul de la limita spațiului. Pe lângă Sir Richard Branson și cei doi piloți, Dave Mackay și Michael Masucci, ceilalți pasageri au făcut parte din personalul Virgin Galactic: Sirisha Bandla, Vice President of Government Affairs and Research Operations, Beth Moses, Chief Astronaut Instructor, Colin Bennett, Lead Operations Engineer.

Dacă în călătoriile spațiale tradiționale astronauții înconjoară Pământul și petrec în spațiu mai multe zile, în cazul Virgin Galactic zborurile sunt scurte și presupun o ridicare ”deasupra” Pământului, la peste 80 de kilometri, altitudine considerată limita spațiului cosmic.

După revenirea cu succes pe Pământ, Sir Richard Branson că va oferi ocazia câștigării a două bilete în spațiu pentru cei care vor lua parte la o tombolă caritabilă. În acest moment, cei care își doresc să călătorească în spațiu cu Virgin Galactic se pot înregistra pe site-ul virgingalactic.com, urmând să primească informații în momentul în care zborurile comerciale vor fi programate.

FOTO: Virgin Galactic

Articole similare

Primul zbor de turism spațial al companiei Virgin Galactic are loc joi. Printre pasageri se află și ...

Compania Virgin Galactic lansează joi, 10 august 2023, primul său zbor de turism spaţial. Pasageri v...

Călătoria lui Richard Branson în spațiu, prezisă în ”The Simpsons”

”The Simpsons” reușește să prevadă viitorul, iar asta nu este o noutate. Mai nou, călătoria lui Rich...

Zborul Virgin Galactic Unity 22, în imagini (GALERIE FOTO)

Primul zbor în spațiu care a inclus primii pasageri, pe lângă astronauți, s-a încheiat cu succes dum...