Călătoria lui Richard Branson în spațiu, prezisă în ”The Simpsons”

CoolNews, Viral
share

”The Simpsons” reușește să prevadă viitorul, iar asta nu este o noutate. Mai nou, călătoria lui Richard Branson în spațiu a fost prezisă de „The Simpsons” într-un episod din 2014.

Secvența care pare copiată după ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile se regăsește în episodul „Războiul artei” din sezonul 25. În ea apare un astronaut, care seamănă cu Sir Richard Branson, care privește o pictură în condiții de gravitație zero.

Asemnănarea dintre secvența din episodul popularului serial și realitate a fost sesizată pe mai multe conturi de Twitter ale grupului Virgin, inclusiv pe cel al Virgin Galactic:

Anul trecut, mai mulți fani ”The Simpsons”  au semnalat că în serial ar fi fost prezisă inclusiv pandemia de COVID-19, într-un episod din 1993.

La începutul episodului 21 din sezonul 4, un lucrător dintr-o fabrică îl roagă pe un coleg să nu îl pârască șefului că e răcit, iar apoi acesta tușește într-o cutie care este expediată, mai apoi, în Statele Unite.

De acolo, dar și din alte pachete, pornește o întreaga pandemie care în episod este numită „Osaka Flu”. Aceasta seamănă, în descriere, suficient de mult cu noua pandemie de coronavirus.

Pe măsură ce oamenii încep să se panicheze, aceștia opresc un camion care, în loc de leac pentru noua răceală, e plin de insecte ucigașe. În contrapartidă, acum câteva zile experții americani au anunțat că, pentru prima dată, viespi ucigașe asiatice au ajuns în America.

FOTO: Captură din serialul ”The Simpsons”/ Fox

Articole similare

Primul zbor de turism spațial al companiei Virgin Galactic are loc joi. Printre pasageri se află și ...

Compania Virgin Galactic lansează joi, 10 august 2023, primul său zbor de turism spaţial. Pasageri v...

Jeff Bezos și Sir Richard Branson nu sunt astronauți

Jeff Bezos și Sir Richard Branson nu mai pot să se considere astronauți, după ce US Federal Aviation...

Zborul Virgin Galactic Unity 22, în imagini (GALERIE FOTO)

Primul zbor în spațiu care a inclus primii pasageri, pe lângă astronauți, s-a încheiat cu succes dum...