wrs lansează ,,Tu nu vrei” – o baladă pentru inimi frânte

CoolNews, Muzică
share

wrs, artistul cu una dintre cele mai frumoase evoluții de anul acesta, lansează piesa “Tu nu vrei”, o baladă care ne lasă să îi descoperim latura sentimentală. Single-ul are sound-ul specific spaniol, însă diferă de piesele latino și dance cu super energie cu care ne-a obișnuit wrs. În ,,Tu nu vrei”, wrs este un personaj cu inima frântă, durere provocată de neînțelegerea venită din partea persoanei iubite, sentiment ce nu va dispărea până ce el nu va trece prin drumul suferinței.

Piesa a fost compusă de Mario Fresh, Renato și wrs, iar producția a fost realizată de Renato, Mario Fresh și Alexandru Turcu.

,,Piesa aceasta este emoție pură și sunt bucuros că în sfârșit o puteți auzi. ,,Tu nu vrei” e un medicament pentru toate sufletele rănite, dar și un experiment pentru mine, pentru că până acum v-am obițnuit cu piese ceva mai energice, în spaniolă și engleză. Ador vibe-ul spaniol pe care îl are și sper să vă regăsiți și voi în ea și să vă facă, măcar puțin, momentele grele ceva mai ușoare.” ne spune wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat EP-ul „Mandala” ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. Recent, wrs a primit premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră.

Articole similare

Egalitate în iubire - ,,Cel mai eu” wrs x Holy Molly

Când nu ești acceptat pentru cine ești, alegi să te îndepărtezi, doar că există riscul ca în urma ta...

wrs lansează albumul său de debut - “Fiesta’23”

Oriunde pășește wrs, se declanșează o petrecere, iar acum artistul își lansează primul său album! “F...

Gran Error și wrs te binedispun cu “I Like It”

Gran Error și wrs vin să adauge acel sparkle de care are nevoie playlist-ul tău cu cea mai nouă pies...