Un nou început pentru Andrei Ursu – lansarea EP-ului ,,Cântece de Inimă”

CoolNews, Muzică
share

Direct din profunzimea inimii lui Andrei Ursu (aka wrs) se desprinde astăzi o nouă creație sub forma unui EP emoționant denumit ,,Cântece de Inimă”. Lansarea acestui proiect marchează un moment de cotitură în parcursul său artistic, simbolizând nu doar un nou început, ci și o dezvoltare semnificativă în exprimarea sa artistică.

EP-ul păstrează acel element inconfundabil specific artistului, aducând în prim-plan balade sincere, cântece bogate în adâncime sufletească și poezie sonoră, toate acestea pătrunzând adânc în inimile ascultătorilor prin melodii și versuri de o profunzime aparte. Enjoy!

EP-ul ,,Cântece de Inimă” a fost scris de Andrei Ursu alături de Cezar Guna, Costel Dominteanu (DOMINO), Holy Molly, EMAA, Mario Morar, Ștefan Ioniță, Alex Parker, Bianca Dragomir și Realm. Producția a fost realizată de Costel Dominteanu (DOMINO) pentru piesele ,,Crede-mă” și ,,Hai, inimă!”, de Ștefan Ioniță și Mario Morar pentru piesa în colaborare cu Theo Rose, ,,Noaptea ne fură iubiri”, cu ajutor pentru mix & master de la Paul Iorga, de Alex Parker pentru ,,Îndrăgostiți de atâtea ori” și de Realm pentru ,,Te iert”, cu ajutor pentru mix & master de la Mihnea Parauan.

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. În 2023, artistul a lansat primul său album: “Fiesta’23 ”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi.

Articole similare

Andrei Ursu revine cu single-ul de vară de care aveai nevoie - ,,Lângă tine”

Emoție, fiori și bucurie pură, așa poate fi rezumată pe scurt cea mai nouă piesă semnată Andrei Ursu...

Theo Rose și Andrei Ursu lansează videoclipul oficial al piesei ,,Noaptea ne fură iubiri”

O știți deja, o iubiți, iar acum vine însoțită și de un videoclip cu o poveste romantică retro, în c...

Andrei Ursu dezvăluie mai devreme acele ,,Cântece de inimă”

Andrei Ursu (aka wrs) aduce o bucurie inedită pentru fanii săi pe site-ul său oficial www.andreiursu...