Andrei Ursu dezvăluie mai devreme acele ,,Cântece de inimă”

CoolNews, Muzică
share

Andrei Ursu (aka wrs) aduce o bucurie inedită pentru fanii săi pe site-ul său oficial www.andreiursu.com. O surpriză specială îi așteaptă pe cei care decid să devină abonați la newsletter-ul său, oferindu-le acces exclusiv la noului său volum muzical, „Cântece de Inimă”. Acest album emoționant va fi ulterior disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 26 ianuarie.

 

Cunoscut pentru abordarea sa sinceră și emoțională în muzică, Andrei Ursu își surprinde fanii cu un stil nou și proaspăt în acest volum. „Cântece de Inimă” vine alături de piese deja fredonate de fanii artistului, „Hai, Inimă!” și „Îndrăgostiți de atâtea ori”, și promite să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor, oferind o experiență muzicală captivantă și profundă.

 

O colaborare mult așteptată cu Theo Rose

Ritmul unui acordeon stă drept fundal pentru vocile armonioase ale lui Theo Rose și Andrei Ursu, care cântă despre începuturi noi în iubire. Versuri sensibile, armonii îmbătătoare și promisiunea unui videoclip ce va apărea curând. ,,Noaptea ne fură iubiri” se aude deja pe toate platformele.

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. În 2023, artistul a lansat primul său album: “Fiesta’23 ”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. „Cântece de Inimă” promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice.

Articole similare

Andrei Ursu revine cu single-ul de vară de care aveai nevoie - ,,Lângă tine”

Emoție, fiori și bucurie pură, așa poate fi rezumată pe scurt cea mai nouă piesă semnată Andrei Ursu...

Theo Rose și Andrei Ursu lansează videoclipul oficial al piesei ,,Noaptea ne fură iubiri”

O știți deja, o iubiți, iar acum vine însoțită și de un videoclip cu o poveste romantică retro, în c...

Un nou început pentru Andrei Ursu - lansarea EP-ului ,,Cântece de Inimă”

Direct din profunzimea inimii lui Andrei Ursu (aka wrs) se desprinde astăzi o nouă creație sub forma...