Confidenţialitate

wrs lansează EP-ul MANDALA, ce include piesa Llámame

CoolNews, Muzică, NEWS
share

MANDALA este o călătorie exotică în universul lui wrs, alcătuită din 6 piese. Pe lângă Llámame, piesa care a câștigat anul acesta Selecția Națională a României și va reprezenta țara la Eurovision, EP-ul include și single-ul Dalia, lansat în luna ianuarie, alături de piesele Leah (feat IRAIDA), La Luna, Don’t Rush și Lilly. Cu influențe din spațiul mediteranean, imbinat cu elemente latine și arabe, MANDALA cimentează soundul deja caracteristic al proiectului wrs, conturat cu fiecare descoperire a artistului a unei noi culturi locale. 

 “În călătoriile mele mi-am dat seama cât de diferiți și, totodată, cât de asemănători suntem noi ca oameni, dar cel mai important mi-am dat seama că vreau să aduc soare în viețile oamenilor prin creațiile mele. Sper ca de fiecare dată când ascultați EP-ul Mandala să vă simțiți ca într-o vacanță. Enjoy!” – wrs

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiind și propriul său regizor de videoclipuri. Aflat în plină pregătire pentru Eurovision, cu sesiuni intense atât în sălile de dans, cât și în studio, wrs va intra în a doua semi-finală cu numarul 13. Totodată, artistul a început un turneu de pre-party-uri, ce include concerte în cinci orașe: Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam și Madrid.

Articole similare

Ucraina a câştigat Finala Eurovision 2022! România s-a clasat pe 18

România a trăit din nou emoțiile finalei Eurovision Song Contest, cea mai mare competiție muzicală d...

Eurovision 2022 | Primele declarații ale lui WRS după calificarea României în finală

13 cu noroc: România este în finala Eurovision 2022! wrs a impresionat pe scena arenei Pala Olimpico...

Eurovision 2022 | WRS califică România în marea finală după 5 ani!

Joi, 12 mai, „Llamame” s-a calificat în Marea Finală a concursului. WRS, reprezentantul României, a ...