Confidenţialitate

Will.i.am lansează Xupermask, o mască venită din viitor ce te protejează de COVID

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Black Eyed Peas

Will.i.am, solistul trupei Black Eyed Peas, a lansat pe piață o mască super futuristă, despre care susține că e te apără de Covid, are căști la care poți asculta muzică și ventilație. 

Pandemia a fost prilej și pentru oamenii de afaceri din tehnologie să vină cu soluții inteligente la criza actuală. Așa au apărut măștile inteligente, care te apără pe tine și pe alții împotriva Covid, dar, în fapt, sunt niște gadget-uri extrem de interesante. A intrat în acest business și Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, în vârstă de 46 de ani.

Masca pe care a lansat-o în parteneriat cu Honeywell se numește Xupermask și nu este nimic mai mult decât un dispozitiv high-tech, care arată science-fiction și, pe lângă faptul că oprește răspândirea virusului, vine la pachet cu toate funcțiile unui gadget. Are, între altele, un microfon încorporat, căști și funcție de anulare a zgomotului.

 

Masca poate fi comandată online și costă 299 de dolari. 

Articole similare

Ed Sheeran are Covid - „Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Pandemia nu iartă pe nimeni. Se pare că nici cei mai mari artiști ai lumii nu scapă de Covid. Este ș...

Câte persoane s-au îmbolnăvit de COVID după evenimentele-test de luna trecută

Numai o persoană s-a îmbolnăvit de COVID după evenimentele-test desfășurate în țară, luna trecută. ...

S-a aprobat certificatul verde digital! De când putem călători cu el în UE

O veste minunată! S-a aprobat certificatul verde digital. Joi dimineață Parlamentul European a vo...