Advertisement
Advertisement

Will.i.am lansează Xupermask, o mască venită din viitor ce te protejează de COVID

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Black Eyed Peas

Will.i.am, solistul trupei Black Eyed Peas, a lansat pe piață o mască super futuristă, despre care susține că e te apără de Covid, are căști la care poți asculta muzică și ventilație. 

Pandemia a fost prilej și pentru oamenii de afaceri din tehnologie să vină cu soluții inteligente la criza actuală. Așa au apărut măștile inteligente, care te apără pe tine și pe alții împotriva Covid, dar, în fapt, sunt niște gadget-uri extrem de interesante. A intrat în acest business și Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, în vârstă de 46 de ani.

Masca pe care a lansat-o în parteneriat cu Honeywell se numește Xupermask și nu este nimic mai mult decât un dispozitiv high-tech, care arată science-fiction și, pe lângă faptul că oprește răspândirea virusului, vine la pachet cu toate funcțiile unui gadget. Are, între altele, un microfon încorporat, căști și funcție de anulare a zgomotului.

 

Masca poate fi comandată online și costă 299 de dolari. 

Articole similare

Willy William, will.i.am & Lali combină nostalgia cu noutatea și lansează „Solo”

Vă mai amintiți melodia „Lonely”, a lui Akon? Ei bine, a venit momentul să fie adusă din nou în aten...

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 duminică (20 februarie) și se confrun...

Restricții noi în Capitală, după ce incidența cazurilor a trecut pragul de 3 la mie

Restricții noi în Capitală, după ce incidența cazurilor a trecut pragul de 3 la mie. E obligatorie p...