Willy William, will.i.am & Lali combină nostalgia cu noutatea și lansează „Solo”

CoolNews, Muzică
share

Vă mai amintiți melodia „Lonely”, a lui Akon? Ei bine, a venit momentul să fie adusă din nou în atenție, după ce Willy William, will.i.am și Lali au combinat nostalgia cu noutatea și au reușit să ne plimbe prin timp și, în același timp, să ne prezinte o abordare nouă a ideii de singurătate.

Piesa „Lonely” a fost, la momentul lansării, în urmă cu 12 ani, un adevărat hit, iar, în prezent, are peste 771 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa „Solo”, lansată de Willy William, alături de will.i.am și Lali, combină refrenul atât de recognoscibil al hitului „Lonely” cu stilul propriu, plin de efervescență, cu care Willy William ne-a obișnuit deja.

„Solo” este o piesă care promite să ne întoarcă în timp, dar și să ne transpună pe o plajă, într-un aer de vacanță.

Willy William a devenit o senzație internațională după lansarea piesei „Mi Gente”, cu J Balvin, melodie care are la bază o piesă a lui William lansată anterior, „Voodoo Song”. Barack Obama a precizat, la acel moment, că „Mi Gente” este piesa lui preferată a anului. Și Beyonce a fost impresionată de piesă, motiv pentru care a lansat un remix oficial, produs de Scorpio Music, care a adunat peste 105 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, videoclipul oficial al piesei a strâns peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube.

will.i.am a fost în fruntea mișcării hip hop americane contemporane pentru mai bine de 20 de ani. Acesta este un cunoscut rapper, compozitor, producător, actor și antreprenor și, la nivel global, este cunoscut ca membru fondator al apreciatei trupe Black Eyed Peas.

Lali este o cântăreață, compozitoare și actriță argentiniană. După 4 albume lansate, multiple colaborări și succese muzicale, Lali a adunat milioane de fani în întreaga lume și s-a poziționat pe locul 2 la nivel global în „Social 50” Billboard. De asemenea, aceasta a fost pe coperta mai multor reviste de prestigiu, precum: Marie Claire, Vogue Latin America, Galore, Elle, Billboar și multe altele.

Articole similare

Will.i.am lansează Xupermask, o mască venită din viitor ce te protejează de COVID

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

Ziua Franței. Care sunt cei mai cunoscuți DJ francezi

14 iulie este Ziua Franței. În 1789, la această dată, revoluţionarii ocupau fortăreaţa Bastilia, cel...

J. Balvin și Willy William - ”Mi Gente” a trecut de un miliard de vizualizări pe YouTube

Piesa care a rupt vara asta, J. Balvin și Willy William - ”Mi Gente” tocmai ce a trecut de pragul de...