Confidenţialitate

What’s UP și Nikolas Sax lansează single-ul ”BARMAN”

Muzică
share

După ce au colaborat în urmă cu o lună pentru „Îmi e dor de tine”, What’s UP își varsă amarul și împreună cu Nikolas Sax lansează „Barman”, un single despre o dragoste imposibilă.

Se pare că dragostea nu ține cont de vârstă sau standarde, ci pur și simplu își alege o țintă și aruncă săgeata, chiar dacă finalul este de multe ori dureros.

Compusă de către What’s UP, piesa „Barman” are la bază o poveste aparte, parcă desprinsă din filmele cu gangsteri, iar protagoniștii clipului sunt cei doi artiști care joacă rolurile a doi prieteni ce sunt alături unul de celălalt în orice situație.

Sunt foarte fericit de această colaborare cu fratele Nikolas Sax, este o altă piesă în care arătăm că românii și romii și-au unit forțele pe timp de pandemie și se au ca frații. Sper să fie un exemplu pentru mulți oameni care au încă ură și dispreț în loc de iubire față de oameni… Nu există om perfect, toți avem cel puțin un defect, fie că vorbim de fizic sau de caracter. Anul viitor vă pregătesc muzică de toate genurile și sper să reușesc să mă păstrez pe gustul fanilor mei. Cât despre frățiorul meu, Nikolas, pot doar să spun că urmează multe alte piese frumoase împreună. Sănătate tuturor și de restul ne descurcăm noi cumva atât timp cât ne avem ca frații!”, declară What’s UP.

Articole similare

VUNK lansează „Du-mă mai departe”, prima piesă din acest an

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă...

JO și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și colindă „Vestirea nașterii Lui”

JO și Mario Fresh au intrat deja în spiritul sărbătorilor și cântă împreună în premieră „Vestirea na...

Justin Bieber se alătură inițiativei unui cor de medici și asistente să înregistreze varianta de Cră...

Corul britanic NHS (National Health System), format din medici și asistente, a înregistrat deja un r...