Stromae a revenit cu un nou single – “Santé”

CoolNews, Muzică
share

Cu acest nou single, Stromae oferă un toast vibrant tuturor celor care lucrează în timp ce alții se bucură de petrecere. Pe un ritm sud-american, inspirat de cumbia, împletit de influențe electro. Stromae insuflă cu pricepere mici scenete amuzante și provocatoare. Jocul de cuvinte și gama vocală amplifică doar acuratețea situațiilor descrise și apelul la o petrecere mai incluzivă – bucurie și respect pentru toată lumea, atât în club, cât și la locul de muncă.

Videoclipul muzical, co-regizat de Jaroslav Moravec și Luc Van Haver, este o oda pentru cei care lucrează în timp ce alții dansează. Prin tutoriale schematice, videoclipul detaliază eroii de zi cu zi, care sunt invitați să danseze și se abandonează treptat la o petrecere de vis în cinstea lor.

Stromae a inregistrat melodia „Santé” la Bruxelles, Belgia si a lucrat la productia ei cu Mosaert.
Single-ul lansat alaturi de Polydor / Interscope / Darkroom. „Este o mare bucurie pentru echipele Universal Music și pentru mine să trăim această nouă aventură cu Stromae! Artist fascinant, unic și, în același timp, atât de inspirational, un geniu creator cu care am împărtășit momente unice de la începutul carierei sale. Are această abilitate de a atinge profund oamenii din întreaga lume”, a declarat Olivier Nusse, CEO Universal Music France

Sursa foto: Universal Music Romania & MediaPro Music

Articole similare

Stromae lansează melodia "Mon Amour", alături de Camila Cabello

Stromae a lansat cel mai recent single al său „Mon Amour”, o colaborare de vară-pop baile-funk alatu...

Stromae a lansat noul single “L’enfer”

Stromae a lansat noul single “L’enfer”. Dupa ce a facut marea revenire in lumea muzicii in octombrie...

Virgin Radio Romania Breakfast - Smiley lansează ”Până când”

Smiley lansează ”Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versuril...