Stromae lansează melodia „Mon Amour”, alături de Camila Cabello

CoolNews, Muzică
share

Stromae a lansat cel mai recent single al său „Mon Amour”, o colaborare de vară-pop baile-funk alaturi de cântăreața, compozitoarea și actrița americană de origine cubaneză, Camila Cabello. Împreună, aceștia aduc piesei o dimensiune complet nouă (prezentată inițial pe cel de-al treilea album de studio al lui Stromae, aclamat de critici, „Multitude”), cu vocea Camilei îmbinându-se perfect cu vocea de bariton a superstarului belgian, creând o coloană sonoră perfecta pentru vară. Piesa a fost produsă de fratele mai mic al lui Stromae, Luc Van Haver.

De asemenea, a fost dezvăluit un videoclip muzical hilar care însoțește „Mon Amour”, regizat de Julien & Quentin. Amplasat în „Villa Mon Amour”, un reality show fictiv în care participanții își dublează strategia, carisma și farmecele seducătoare pentru a deveni finaliști. Cei 10 participanți (inclusiv personaje interpretate de Stromae și Camila) nu ezită să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga. Prietenia, seducția și trădarea sunt inevitabile. „Servește ca o prismă perfectă pentru a sublima comedia umană care este jucată în versurile lui Stromae, pentru că în acești candidați există câte puțin din fiecare dintre noi”, explică Luc Van Haver.

La Gala Met din New York, la începutul acestui an, Paul Van Haver, mai cunoscut sub numele de Stromae, a cunoscut-o pe Karla Camila Cabello Estrabao, mai cunoscută drept Camila Cabello. Spre surprinderea lui Stromae, Camila și-a mărturisit dragostea pentru ultimul său album „Multitude”, în special „Mon amour”. Stromae a sugerat să încerce să lucreze la ceva împreună și s-a născut Mon Amour de la Stromae și Camila Cabello.

În această primăvară, artistul, scriitorul, interpretul, producătorul, designerul și regizorul de origine belgiană, apreciat la nivel internațional și-a lansat cel de-al treilea album de studio, apreciat de critici, „Multitude”. Capodopera cu douăsprezece piese a fost compusă de Stromae, produsă de casa sa de creație, Mosaert, și conține single-urile recente „Santé”, „L’enfer” și cea mai recentă piesa „Fils De Joie”.

Articole similare

Camila Cabello lansează împreună cu Lil Nas X single-ul “HE KNOWS”

Camila Cabello lansează împreună cu Lil Nas X single-ul “HE KNOWS” de pe viitorul ei album C,XOXO, c...

Camila Cabello colaborează cu Playboi Carti pentru “I LUV IT”

Camila Cabello colaborează cu Playboi Carti pentru “I LUV IT”. Noul single a fost scris de Camila și...

[BREAKFAST] Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i ...

Trupa ucraineană Antytila i-a trimis un mesaj lui Ed Sheeran din prima linie, cerându-i să cânte la ...