Confidenţialitate

Warren Buffett NU se mai află în primii cinci cei mai bogați oameni din lume. Cine formează topul

NEWS
share

Lista anuală a miliardarilor mondiali a Forbes include un număr record de 2.755 de miliardari, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, fiind cel mai bogat om al planetei pentru al patrulea an la rând.

Rândurile ultra-bogate se extind după un an în care pandemia de coronavirus a răsturnat economiile mondiale și a amenințat mijloacele de trai ale oamenilor de pe tot globul.

Miliardarii din acest an valorează o sumă combinată de 13,1 trilioane de dolari, în creștere cu 8 trilioane de dolari față de anul trecut.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a ajuns pe locul doi pe listă, în creștere fulminantă, după ce anul trecut ocupa locul 31.

Bernard Arnault, director executiv al firmei de articole de lux LVMH, fondatorul Microsoft, Bill Gates, și directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, completează primii cinci dintre cei mai bogați miliardari din lume.

Warren Buffett, investitor și magnat în afaceri, a căzut din primii cinci pentru prima dată în peste două decenii, deoarece directorii tehnologici domină clasamentul Forbes.

Lista din acest an are 493 de noi veniți, printre care Whitney Wolfe Herd, director executiv al aplicației de întâlniri Bumble, care a devenit publică anul acesta.

Foto: Captură TV/CNBC

Articole similare

Rihanna, Beyoncé & Taylor Swift, în Forbes TOP 100 cele mai puternice femei din lume (2021)

Rihanna, Beyoncé și Taylor Swift au acum încă un lucru în comun. Pe lângă faptul că sunt printre cel...

700 miliarde $ au dispărut de pe piața criptomonedelor, la nivel mondial

Piața monedelor virtuale dă tot mai multe emoții în ultimele zile. Forbes anunță că la nivel mond...

Kylie Jenner nu mai face parte din clubul miliardarilor, după acuzele de fraudă

Kylie Jenner a fost scoasă, oficial, din clubul miliardarilor FORBES din 2021, la doi ani după ce Fo...