Rihanna, Beyoncé & Taylor Swift, în Forbes TOP 100 cele mai puternice femei din lume (2021)

Celebrități, CoolNews
share

Rihanna, Beyoncé și Taylor Swift au acum încă un lucru în comun. Pe lângă faptul că sunt printre cele mai premiate femei din muzica pop, Forbes le-a inclus pe toate trei pe lista sa din 2021 a celor mai puternice 100 de femei din lume, publicată marți (7 decembrie), invocând realizările lor în muzică, modă și câștigurile financiare drept motive pentru includerea lor.

 

Dintre cele trei, Rihanna conuce de pe locul 68. Odată cu succesul pe care l-a dobândit pentru Fenty Cosmetics, cât și pentru linia de lenjerie Savage x Fenty, Rihanna a atins statutul de miliardar și, la rândul său, a devenit „cel mai faimos exportator din Barbados”, potrivit revistei. Linia de cosmetice a tinerei de 33 de ani a acumulat o cifră de afaceri de peste 550 de milioane de dolari în 2020, iar marca de lenjerie a adus o evaluare de 1 miliard de dolari începând cu februarie. Ea deține în prezent un pachet de acțiuni de 30 la sută. În ceea ce privește realizările muzicale ale Rihannei, toate cele opt albume ale ei de studio s-au clasat pe primele 10 locuri în Billboard 200

Beyoncé a aterizat pe locul 76. Revista a luat în considerare și turneul On the Run II al trupei Destiny’s Child (din care a făcut parte și Beyoncé), pe lângă banii primiți de la Jay-Z, care a obținut venituri de peste 250 de milioane de dolari. Ivy Park, Coachella, și documentarul din 2019, Homecoming au fost, de asemenea, enumerate printre realizările ei. La fel ca Rihanna, albumele semnate de Beyoncé au avut un succes extraordinar: toate cele șase albume solo au ajuns pe locul 1 în Billboard 200.

Taylor Swift s-a clasat puțin sub Beyoncé pe un onorabil loc 78. Revista a recunoscut eforturile lui Swift de a-și reînregistra albumele anterioare pentru a-și câștiga drepturile de autor și a ținut cont de faptul că s-a clasat cu al 10-lea album pe locul 1 în topul Billboard 200 cu Red (Taylor’s Version). Lansarea surpriză a lui Folklore în 2020 a devenit primul album al anului care a vândut peste 1 milion de unități, iar ea a urmat la scurt timp lansarea albumului cu Evermore, în decembrie. Swift este încă în proces de reînregistrare a albumelor ei anterioare.

Pe locul 1 pe lista anuală a Forbes este MacKenzie Scott, care este recunoscută pentru activitatea sa filantropică. Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris a ocupat locul 2, iar Christine Lagarde, prima femeie care a condus Banca Centrală Europeană, pe locul 3.

 

Articole similare

Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA. Anti-hero, piesa anului

Taylor Swift a dominat din nou MTV Video Music Awards (VMA), câștigând la fiecare categorie la care ...

Rihanna revine ca Director de Creație al FENTY x PUMA

Celebra Rihanna și compania sportivă PUMA au lansat oficial cea mai nouă colecție de produse. Rihann...

Rihanna a născut în secret o fetiță

Interpreta hitului "Umbrella" ar fi devenit a doua oară mămică, după ce și-a luat prin surprindere f...