Confidenţialitate

Wake-up Call: Trezit la timp pentru simulare

Bogdan, Shurubel & Ionuț
share

Joi am avut grijă să-l trezim pe Cristian la timp ca să ajungă la simularea pentru Bac. Treabă serioasă pentru care a avut parte de o trezire într-un stil care doar serios nu poate fi considerat.

Elevii au avut joi proba obligatorie a profilului. Simularea pentru BAC 2017 se desfăşoară până pe 17 martie, notele obţinute la testarea dinaintea bacalaureatului nu vor fi trecute în catalog.

Disciplinele pentru care se organizează simularea probelor scrise la bacalaureat 2017: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), matematică şi istorie. Modelele de subiecte la proba de matematică la simulare BAC 2017 sunt pentru profilurile mate-info, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic şi au fost publicate pe site-ul dedicat edu.ro.

Alege cine te trezește din echipa Virgin Tonic. În fiecare dimineață, la Virgin Radio Romania, te trezim pentru lucrurile importante fix în stilul în care vrei tu.

Alegi cine să te sune și mai ales cum să-ți facă trezirea dimineața mai plăcută. Te poți înscrie să primești un wake up call de la Virgin Radio Romania aici: virginradio.ro/wake-up-call-la-virgin-radio-romania.

Articole similare

Bacalaureat cu scandal în Franța

Matematica nu le dă bătăi de cap numai absolvenților de liceu de la noi. Dacă în România a fost lans...

Ce perle au mai scos elevii la proba scrisă de română de la BAC

Cu bacalaureatul e greu zilele astea. Chiar dacă examenul maturității s-a redus treptat de la 7 mate...

Cum s-au descurcat unii elevi la prima probă scrisă a BAC-ului

Limba și literatura română, adică limba în care au învățat să vorbească, este pentru mulți elevi de ...
X