Confidenţialitate

Wake-up Call: Trezit la timp pentru simulare

Energia aia bună
share

Joi am avut grijă să-l trezim pe Cristian la timp ca să ajungă la simularea pentru Bac. Treabă serioasă pentru care a avut parte de o trezire într-un stil care doar serios nu poate fi considerat.

Elevii au avut joi proba obligatorie a profilului. Simularea pentru BAC 2017 se desfăşoară până pe 17 martie, notele obţinute la testarea dinaintea bacalaureatului nu vor fi trecute în catalog.

Disciplinele pentru care se organizează simularea probelor scrise la bacalaureat 2017: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), matematică şi istorie. Modelele de subiecte la proba de matematică la simulare BAC 2017 sunt pentru profilurile mate-info, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic şi au fost publicate pe site-ul dedicat edu.ro.

Advertisement

Alege cine te trezește din echipa Virgin Tonic. În fiecare dimineață, la Virgin Radio Romania, te trezim pentru lucrurile importante fix în stilul în care vrei tu.

Alegi cine să te sune și mai ales cum să-ți facă trezirea dimineața mai plăcută. Te poți înscrie să primești un wake up call de la Virgin Radio Romania aici: virginradio.ro/wake-up-call-la-virgin-radio-romania.

Articole similare

Când dau Evaluarea Națională elevii care au fost în carantină din cauza COVID-19

S-a stabilit când îți vei încerca din nou șansa. Etapa specială a Evaluării naționale se va desfă...

Ce notă trebuie să ia la testare directorii de școli, ca să promoveze examenul

S-a stabilit: examenul pentru directorii de școli se va organiza pe 27 iulie. Ca să promoveze, ei...

Ministrul Educației: S-ar putea organiza o nouă sesiune de simulări în unele județe

Dacă în Constanța poți să faci pregătire gratuită cu profi de la facultate, și Ministerul Educației ...