Confidenţialitate

Wake-up Call: Trezit la timp pentru simulare

Energia aia bună
share

Joi am avut grijă să-l trezim pe Cristian la timp ca să ajungă la simularea pentru Bac. Treabă serioasă pentru care a avut parte de o trezire într-un stil care doar serios nu poate fi considerat.

Elevii au avut joi proba obligatorie a profilului. Simularea pentru BAC 2017 se desfăşoară până pe 17 martie, notele obţinute la testarea dinaintea bacalaureatului nu vor fi trecute în catalog.

Disciplinele pentru care se organizează simularea probelor scrise la bacalaureat 2017: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), matematică şi istorie. Modelele de subiecte la proba de matematică la simulare BAC 2017 sunt pentru profilurile mate-info, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic şi au fost publicate pe site-ul dedicat edu.ro.

Alege cine te trezește din echipa Virgin Tonic. În fiecare dimineață, la Virgin Radio Romania, te trezim pentru lucrurile importante fix în stilul în care vrei tu.

Alegi cine să te sune și mai ales cum să-ți facă trezirea dimineața mai plăcută. Te poți înscrie să primești un wake up call de la Virgin Radio Romania aici: virginradio.ro/wake-up-call-la-virgin-radio-romania.

Articole similare

Când vor afla elevii ce materie trebuie să pregătească pentru examenele naționale

Școala în România este programată să reînceapă în format fizic pe 8 februarie. Indiferent de scen...

Japonia: Studenții care nu își acoperă atât nasul, cât și gura, în timpul examenelor, vor fi exmatri...

Un student care susținea examenele standardizate de admitere la universitate din Japonia a fost desc...

VIDEO VIRAL: Care este mesajul lui Selly după Bac

Când ți-ai pus ultima dată întrebarea: „Eu ce am învățat din școala asta?” Vloggerul Selly a prom...