Wake-up Call: Trezit la timp pentru simulare

VirginTonic
share

Joi am avut grijă să-l trezim pe Cristian la timp ca să ajungă la simularea pentru Bac. Treabă serioasă pentru care a avut parte de o trezire într-un stil care doar serios nu poate fi considerat.

Elevii au avut joi proba obligatorie a profilului. Simularea pentru BAC 2017 se desfăşoară până pe 17 martie, notele obţinute la testarea dinaintea bacalaureatului nu vor fi trecute în catalog.

Disciplinele pentru care se organizează simularea probelor scrise la bacalaureat 2017: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), matematică şi istorie. Modelele de subiecte la proba de matematică la simulare BAC 2017 sunt pentru profilurile mate-info, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic şi au fost publicate pe site-ul dedicat edu.ro.

Alege cine te trezește din echipa Virgin Tonic. În fiecare dimineață, la Virgin Radio Romania, te trezim pentru lucrurile importante fix în stilul în care vrei tu.

Alegi cine să te sune și mai ales cum să-ți facă trezirea dimineața mai plăcută. Te poți înscrie să primești un wake up call de la Virgin Radio Romania aici: virginradio.ro/wake-up-call-la-virgin-radio-romania.

Articole similare

Ministerul Educației SCHIMBĂ structura Evaluării Naționale și Bacalaureatului din 2019

Ministerul Educaţiei modifică subiectele pentru Evaluarea Naţională şi la BAC chiar în timpul joculu...

Ce vrea un tânăr să facă după ce obține notă de trecere în sesiunea din vară a Bacalaureatului...

Proaspăt ieșit de la proba a doua a Bacalaureatului de vară, un tânăr a fost întrebat de reporterii ...

Ea este eleva care a contestat notele primite la BAC și a luat 10 pe linie

Recorectarea lucrărilor din județul Timiș a adus încă o notă de zece, obținută de o elevă care a con...
X