Virgin Radio Romania Breakfast – The Weeknd și Angelina Jolie. Iubire adevărată sau doar un nou mod de a-și face publicitate?

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

E forfotă mare în lumea vedetelor de la Hollywood după ce The Weeknd și Angelina Jolie au fost văzuți împreună la restaurantul preferat al Rihannei și se pare că nu este pentru prima dată când cei doi iau masa împreună.

Am scris și noi despre asta, iar articolul poate fi găsit chiar aici.

Subiectul a fost dezbătut și la Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae. Cei doi matinali au spus ce cred ei legat de zvonurile care circulă prin lume în acest moment.

Cei doi sunt prea frumoși. Nu aveau cum să nu se fi cuplat vreodată! Mi se pare că se super potrivesc. Imaginează-ți ce copii frumoși ar face amândoi”, a spus Vero, dar a fost întreruptă rapid de Andrei care nu a fost deloc de acord:

Nu pot să cred că zici asta! Ea are 46 de ani, el are 31! Angelina are 6 copii. Bine, n-am nicio problemă cu cei 46 de ani ai Angelinei și nici The Weekend nu cred că are…

În încheiere, cei doi au ajuns la o concluzie finală. Întâlnirile celor doi nu sunt altceva decât un „PR stunt” pentru un posibil viitor proiect al celor doi.

”Hai să facem așa. Păstrăm înregistrarea asta, Veronica, și spunem că va exista un clip, un proiect, ceva, pe care ei urmează să-l lanseze”, a subliniat Andrei Niculae.

„Da, am spus chestia asta pe data de 29 septembrie, iar în momentul în care se va confirma și The Weeknd va lansa, hai să zicem – un clip cu Angelina – , să știți că ați auzit-o prima dată la Virgin Radio!”

Poți asculta Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în ficare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00. În perioada aceasta, emisia se face de acasă, dar abia așteptăm să ne întoarcem în studio! 

Articole similare

[BREAKFAST] Tradiţii şi superstiţii pentru 29 februarie. Ce să nu faci în această zi care apare odat...

În pragul datei de 29 februarie, toată lumea se pregătește pentru un eveniment rar ce se produce oda...

[BREAKFAST] Cazul "Fantomă": Hoțul Ingenios din Colinas do Tocantins. A reușit să sustragă un hidrof...

Într-o dimineață din data de 16 februarie, o companie de piese auto din Colinas do Tocantins, regiun...

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...